20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoPo prenovi pokopališča, še ureditev ceste

Po prenovi pokopališča, še ureditev ceste

V prihodnjih dneh bo trboveljska občina začela z obnovitvenimi deli lokalne ceste na odseku pokopališče Gabrsko – Gostišče Brin.

Uredili bodo 350 metrski odsek, v sklopu investicije se bo zamenjal tampon v debelini 50 cm, uredilo se bo odvodnjavanje, na celotnem odseku pa se bo uredila tudi asfaltna prevleka ter se zagotovilo nekaj dodatnih parkirnih mest med potokom in cesto.

Poleg ureditve cestnega odseka se bo ozemljil tudi telekomunikacijski vod. Celotna investicija je vredna približno 120.000 evrov.

Zaradi rekonstrukcije lokalne ceste, na odseku pokopališče – Gostišče Brin bo predvidoma od petka, 5. marca 2021, do 31. maja 2021 veljala delna in občasna popolna zapora lokalne ceste LC 423311 (Gabrsko – Brložnik). V času del, ko bo vzpostavljena popolna zapora, bo obvoz ustrezno označen s prometnimi znaki. Dela bodo označena z ustrezno prometno signalizacijo.

Gabrsko: Pokopališče postaja park s sprehajalnimi potmi

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...