-- OGLAŠEVANJE --

Lani kar 88 inovatorjev – bodo letos Zasavci še okrepili vrste?

-- OGLAŠEVANJE --

Ponovno je odprt razpis za inovacije Zasavja za leto 2024, s katerim podeljujejo priznanja najboljšim inovacijam v regiji. Lani so Zasavci s štirimi idejami dosegli nacionalni nivo, med najboljše se je uvrstil Gregor Bohnec z Neurobeansi, srebro in bron pa sta domov ponesli tudi Steklarna Hrastnik ter družba ETI – skupno s tremi inovacijami. 

Kar 88 inovatorjev z 21 inovacijami se je za naziv najboljših potegovalo lani

Pravico do prijave na razpis imajo gospodarske družbe, samostojni podjetniki, organizacije, posamezniki, raziskovalne inštitucije, šole z območja zasavske regije: Hrastnika, Litije, Trbovelj in Zagorja ob Savi.

Predlagatelji lahko prijavijo produktne, procesne, trženjske, organizacije ali družbene inovacije, ki so vpeljane na trg ali so prvič uporabljene v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1. 1. 2022 do 31. 3. 2024.

Z inovacijami gospodarska zbornica spodbuja tudi sodelovanje med različnimi deležniki pri snovanju in predstavitvi inovacij. Razpis GZS za inovacije je največji in najbolj priznan in prepoznan način nagrajevanja inovativnosti slovenskega gospodarstva.

Letošnji inovacijski izziv in rdeča nit je “Izbrali smo trajnost”

»V ospredje postavljamo vedno večji pomen trajnosti pri poslovanju podjetij, inoviranju, razvoju – tako procesov kot produktov, trajnost v dobavnih verigah. Vse večji pomen ima tudi v luči prihajajočega poročanja o okoljskem vplivu.

Prijave na razpis bodo zbirali do 4. aprila letos, priznanja pa bodo podelili 28. maja. Najbolje ocenjene inovacije iz posamezne regije bodo kandidirale za nacionalna priznanja.

3, 4, zdaj … Glasujte za zasavske inovacije!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --