-- OGLAŠEVANJE --

FOTOUTRINKI: Drugi obisk je bil zelo uspešen

Soboto in nedeljo je dvodnevni mažoretni praznik, kot mu pravijo v Mažoretni zvezi Slovenije, v hrastniško dvorano in na stadion privabil 1500 gledalcev. Tekmovanja se je udeležilo preko 300 mažoretk.

-- OGLAŠEVANJE --

Tekmovanje, v katerem so obvezne mažoretne palice ali pom-pomi, se je v Hrastniku udeležilo več kot 300 tekmovalk v starosti od 8 let naprej, ki so tekmovale v 16 različnih kategorijah. Poleg tekmovanja so mažoretam podelili še priznanja za najbolj elegantno, energično oziroma ekstravagantno skupino. Svoje spretnosti so na tekmovanju pokazale tudi domače, hrastniške mažoretke.

Letos je v Hrastniku potekalo jubilejno, 10. odprto državno tekmovanje, ki ga organizira Mažoretna zveza Slovenja. Prvič so dogodek v Hrastniku organizirali sicer med epidemijo. Že takrat so se zavezali, pravi Gašper Drolc iz MZS, da se bodo po koroni vrnili in pričarali pravo doživetje tekmovanja. In obljubo do držali.

Drolc je navdušen nad drugim obiskom, ki se je izkazal za zelo uspešnega. Da pa dogodek ni bil samo tekmovalen, je še poudaril Drolc. “Primarni namen tega tekmovanja je druženje in zabava. Namenjeno je vsem tistim, ki do te dejavnosti gojijo posebno in pristno naklonjenost,” je še pojasnil.

FOTOUTRINKI (Maja Rozman Photography):

Simpatična oranžna krilca in vrtenje palice v rokah – v Radečah že 40 let

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --