-- OGLAŠEVANJE --

Trikrat zlato in bron na dolenjskem pokalu

-- OGLAŠEVANJE --

Še eno uspešno tekmovanje je za litijskimi judoisti. Tokrat so medalje prinesli iz Pokala Novega mesta.

Na uradnem tekmovanju Judo zveze Slovenija, ki se je odvijal v soboto, je bil izjemno uspešen za mlade judoiste Judo kluba Litija. Na tatami se je predstavilo nekaj najbolj nadarjenih judoistov, ki so s svojim izjemnim nastopom osvojili kolajne v kategorijah U12 mlajši dečki in deklice ter U14 starejši dečki in deklice.

Lina Pantar in Rok Cirar sta v kategoriji U12 mlajši dečki in deklice dosegla prvo mesto. Zlato medaljo si je, po borbi v kategoriji U14 starejše deklice, nadela tudi Evelin Groboljšek. V isti kategoriji je Nika Schmit osvojila prav tako odlično tretje mesto.

“Tekmovalci so pokazali izjemno tehnično znanje, srčnost in vztrajnost, kar se je odražalo v izjemnih rezultatih ter prispevalo k velikemu uspehu kluba. Čestitamo vsem judoistom Judo kluba Litija za njihovo predanost, trdo delo in izjemne dosežke. Prepričani smo, da jih čaka še mnogo takšnih in še boljših dosežkov v prihodnosti,” so sporočili iz Judo kluba Litija.

Judo klub Litija uspešen na velikem mednarodnem turnirju v Bežigradu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --