-- OGLAŠEVANJE --

Občina prodaja stanovanja nad dolskim Mercatorjem in tudi nad hrastniško policijo

-- OGLAŠEVANJE --

Odprodaji nepremičnin v lasti hrastniške občine še zdaleč ni konec. Do 4. decembra je čas za nakup posameznega ali vseh 5 delov v stavbi nad živilsko trgovino na Dolu pri Hrastniku. Enak rok imajo tudi nepremičnine v Hrastniku, v stavbi, kjer domuje tudi lokalna policija.

Prostori na Trgu borcev NOB niso etažirani, Občina pa prodaja dele nepremičnine, ki so urejeni v posamezna stanovanja. Najcenejše je na voljo za nakup že za 14 tisočakov, veliko pa je 33 kvadratnih metrov. Stanovanje je potrebno temeljite obnove. So pa v isti stavbi na seznamu prodaj tudi večja stanovanja, ena celo zasedena z najemniki.

Pravno stanje izkazuje potrebo po ureditvi elaborata za ureditev etažne lastnine, manjka pa tudi vpis v kataster nepremičnin in ureditev pravnega stanja lastništva po delih stavbe.

V tokratnem paketu občinski nepremičninskih prodaj so tudi stanovanja na naslovu Novi dom 6, torej v stavbi, kjer najdete tudi Policijsko postajo Hrastnik. Precej višja cena je postavljena za prodajo omenjenih nepremičnin. Najdražje je stanovanje v 4. etaži, ki je veliko dobrih 84 kvadratnih metrov, prodajalec pa zanj pričakuje vsaj 118.000 evrov.

Vse več stanovanj v Zasavju naprodaj – najcenejša v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Vsaka druga ženska si po 50. letu starosti zlomi kost

Osteoporoza je del naravnega procesa staranja, pri katerem se zmanjšuje kostna gostota. V ZD Trbovlje opozarjajo, da se ta prične tiho in postopno ter...
-- OGLAŠEVANJE --