3.9 C
Trbovlje
sreda, 29. novembra 2023
ZON.siAktualnoObčina prodaja stanovanja nad dolskim Mercatorjem in tudi nad hrastniško policijo

Občina prodaja stanovanja nad dolskim Mercatorjem in tudi nad hrastniško policijo

Odprodaji nepremičnin v lasti hrastniške občine še zdaleč ni konec. Do 4. decembra je čas za nakup posameznega ali vseh 5 delov v stavbi nad živilsko trgovino na Dolu pri Hrastniku. Enak rok imajo tudi nepremičnine v Hrastniku, v stavbi, kjer domuje tudi lokalna policija.

Prostori na Trgu borcev NOB niso etažirani, Občina pa prodaja dele nepremičnine, ki so urejeni v posamezna stanovanja. Najcenejše je na voljo za nakup že za 14 tisočakov, veliko pa je 33 kvadratnih metrov. Stanovanje je potrebno temeljite obnove. So pa v isti stavbi na seznamu prodaj tudi večja stanovanja, ena celo zasedena z najemniki.

Pravno stanje izkazuje potrebo po ureditvi elaborata za ureditev etažne lastnine, manjka pa tudi vpis v kataster nepremičnin in ureditev pravnega stanja lastništva po delih stavbe.

V tokratnem paketu občinski nepremičninskih prodaj so tudi stanovanja na naslovu Novi dom 6, torej v stavbi, kjer najdete tudi Policijsko postajo Hrastnik. Precej višja cena je postavljena za prodajo omenjenih nepremičnin. Najdražje je stanovanje v 4. etaži, ki je veliko dobrih 84 kvadratnih metrov, prodajalec pa zanj pričakuje vsaj 118.000 evrov.

Vse več stanovanj v Zasavju naprodaj – najcenejša v Trbovljah

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...