-- OGLAŠEVANJE --

Vse več stanovanj v Zasavju naprodaj – najcenejša v Trbovljah

-- OGLAŠEVANJE --

Še ne tako dolgo nazaj je bil nepremičninski trg – tako v Sloveniji kot v Zasavju – v pomanjkanju nepremičnin ali pa so bile vse, ki so naprodaj izjemno drage. Kot kaže današnji pogled na nepremičninski portal, je stanovanj v Trbovljah, Hrastniku in Zagorju dovolj –  objavljenih je 49.

Najcenejši nepremičnini sta stanovanji v Trbovljah. Prvo stanovanje veliko 36 kvadratnih metrov se prodaja za 33.000 evrov. Prodaja se četrtina hiše montažne hiše na Vreskovem. Nepremičnina je pripravljena za adaptacijo, zgrajena je bila leta 1964 in je v pritličju.

Drugo po vrsti od najcenejših je na Vodenski in veliko 28,6 kvadratnih metrov. Enosobno stanovanje je bilo zgrajeno 1881, adaptirano pa 2002. Tudi to stanovanje je v pritličju objekta. Lastnik bi zanj želel 39.000 evrov.

Trenutno objavljenih 49 stanovanj, največ v Trbovljah – 30. V Zagorju 11 in Hrastniku 8.

Na Logu v Hrastniku pa je denimo 32,4 kvadratnih metrov veliko stanovanje v drugem nadstropju naprodaj za dobrih 43 tisočakov. Enosobno stanovanje je bilo zgrajeno leta 1938.

Precej drugačne pa so cene za stanovanja v Zagorju, kjer je naprodaj 11 stanovanj  – mnogo manj kot v Trbovljah, kjer je objavljenih kar 30 stanovanj različnih velikosti. Najcenejše, ki smo ga našli na nepremičninskem portalu je stanovanje v centru mesta, adaptirano leta 2019 in veliko 41,3 kvadratnih metrov. V večstanovanjski hiši, ki ima tudi nekaj zemljišča, se prodaja 1,5 sobno stanovanje za evro manj kot 80.000 evrov.

Občina prodaja: Hiša za 40.000 evrov, stanovanje za 13.000 evrov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Nova direktorica zagorske knjižnice se bo osredotočila na ranljive skupine

Svet knjižnice je na svoji aprilski seji za novo direktorico knjižnice izbral kandidatko Tadejo Casagrande. S programom dela in načrtom razvoja zavoda za novo...
-- OGLAŠEVANJE --