-- OGLAŠEVANJE --

Kakšen je Duh v steklenički iz hrastniške steklarne?

-- OGLAŠEVANJE --

»Duh hrastniške steklarne je ponosen, močan, trden in odločen ter mu ogromno pomenita tako tradicija kot uvid v prihodnost, zato svojo trdnost omehča z idejami, ki skorajda mejijo že na sanje … in zaradi svojega izjemnega značaja te sanje tudi uresniči.« To je duh, ki biva v steklenicah iz Hrastnika. Zdaj pa v največji slovenski steklarni nudijo možnost nekomu, ki bo imel dovolj dobro idejo za oblikovanje steklenice, da le to brezplačno tudi oživijo.

Zmagovalec nagradnega natečaj bo prejel brezplačen dizajn steklenice in vzorec steklenice, vključno z vzorčnim orodjem. »O proizvodnji pa bodo dogovori potekali po potrjenem vzorcu steklenice, nad katerim bodo navdušeni vsi vpleteni – ko bomo torej ujeli pravi »Spirit in a bottle««, pravijo v Steklarni Hrastnik.

Dobili že kar nekaj zanimivih idej – odločitev ne bo lahko!

Vse do konca tega meseca v hrastniški steklarni zbirajo prijave in prejeli so že kar nekaj kvalitetnih idej. Izbira, komu bodo podarili brezplačen dizajn in vzorec, ne bo lahka. Za prejem lastnega dizajna steklenice lahko kandidirajo podjetja, ki delujejo vsaj 12 mesecev, poslati pa morajo opis projektne zamisli, dobrodošle so tudi skice.

Odločitev, zakaj so se odločili za tovrsten razpis pojasnjujejo tako: »Ker se zavedamo, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami marsikomu pomagamo na poslovnem začetku ali pa na točki, ko stranka želi od svoje pijače »nekaj več«. Samo vsebina namreč ni dovolj za izstopanje iz množice, potrebna je tudi embalaža, ki hkrati zajame bistvo vsebine in pritegne pozornost potrošnikov do te mere, da se odločijo za nakup.«

Bistvo ni le končni izdelek, temveč proces sodelovanja z največjimi steklarskimi strokovnjaki

Proces ustvarjanja steklenice od ideje, do dizajna in prvih še »vročih« steklenic, ki jih bo izbranec dobil v roke, ni iz danes na jutri, zato bo ta datum verjetno rezerviran za prve mesece 2024. Proces izdelave steklenice po meri običajno zaradi tega, ker vsi – tako zasavski steklarji kot njihove stranke – iščejo čim boljši približek popolnosti, s katerim bo stranka več kot zadovoljna, traja tudi nekaj mesecev.

Več o razpisu »Spirit in a bottle« najdete TUKAJ!

Steklarna iz oranžne v modro: iz GlobalGlass v Vaider Group

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zapora ceste zaradi sečnje dreves

Od 22.4.2024 do 26.4.2024, med 8.00 in 13.00 uro ter med 14.30 in 17.00 uro bo na lokalni cesti Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, na odseku med Litijo...
-- OGLAŠEVANJE --