today-is-a-good-day
6.9 C
Trbovlje
sobota, 2. marca 2024
ZON.siAktualnoPonoči se je spravil nad avtomobil in poškodoval pokrov motorja

Ponoči se je spravil nad avtomobil in poškodoval pokrov motorja

Policisti v Zasavju so minuli vikend poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
V petek so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču v Zagorju. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

V soboto je prišlo do trčenja v divjad v Šentgotardu.

PP Litija:
V petek so obravnavali nasilje v družini. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V nedeljo so obravnavali voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom prepovedanih drog. Hitri test je pokazal pozitiven rezultat, zato je bil vozniku odrejen strokovni pregled. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Trbovlje:
V petek so obravnavali vlom v podjetje v Trbovljah, kjer je neznani storilec skozi vrata vlomil v notranjost, katero je pregledal in odtujil 15 evrov gotovine. Sledi zbiranje obvestil.
Obravnavali so prometno nesrečo, kjer je voznica zaradi nepravilnega premika trčila v parkirano vozilo. Pri tem je nastala le materialna škoda. Zoper povzročiteljico bo izveden prekrškovni postopek.

Občanu so policisti zasegli neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo izveden prekrškovni postopek.

V nedeljo je v nočnem času neznanec na parkirišču v Trbovljah pristopil do osebnega avtomobila in poškodoval pokrov motorja in s tem lastnika oškodoval za približno 500 evrov.

PP Hrastnik:
V soboto so posredovali pri kršitvi javnega reda in miru, kjer pa je bila osebi nudena zdravniška oskrba zaradi psihičnega stanja osebe.

V nedeljo so na območju Zagorja obravnavali prometno nesrečo, v kateri je nastala le materialna škoda. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da vozilo ni registrirano in zavarovano, voznik pa je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom prepovedanih substanc. Vozniku je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa sledi ustrezen ukrep.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...