-- OGLAŠEVANJE --

Novost: letos razpisujejo inovacijski izziv

-- OGLAŠEVANJE --

Razpis za inovacije Zasavja za leto 2018 je objavljen. Prijave so možne do 3. aprila.

Predlagatelji lahko prijavijo produktne, procesne, trženjske ali organizacijske inovacije, ki so bile prvič vpeljane na trg oziroma prvič uporabljene v proizvodnem ali poslovnem procesu v obdobju od 1. januarja 2016 do 31. marca 2018. Tudi letos na GZS Območni zbornici Zasavje pripravljajo delavnico, ki bo prijaviteljem v pomoč pri pripravi prijave na razpis.

Letošnji novosti: inovacijski izziv in priznanje malemu/mlademu podjetju

GZS Območna zbornica Zasavje, ki priznanja inovacijam v Zasavju podeljuje že 22. leto, letos razpisuje inovacijski izziv – krožno gospodarstvo, ki je obnovitveno in obnovljivo ter trajno zadrži uporabnost in vrednost proizvodov, komponent in materialov. Kot posebnost v letošnjem letu pa ima zbornica možnost podeliti tudi posebno priznanje za izjemno inovacijo malega ali mladega podjetja.

Na zaključni prireditvi, ki bo junija 2018 v Trbovljah, bodo inovatorji predstavili svoje inovacije. Najboljše inovacije iz Zasavja bodo kandidirale tudi na nacionalni ravni.

Podrobnejše infromacije o razpisu najdete TUKAJ.

Najboljši zasavski inovatorji v letu 2017.

SORODNI ČLANKI:

Izmed 26 zasavskih, komisija že izbrala

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --