14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoIzmed 26 zasavskih, komisija že izbrala

Izmed 26 zasavskih, komisija že izbrala

Na Razpis inovacije Zasavja za leto 2017, ki ga GZS Območna zbornica Zasavje razpisuje že 21. leto, je prispelo 26 inovacijskih prijav, ki prihajajo iz 10 podjetij in razvojnih centrov ter 5 inštitucij iz Zasavja, sodelovalo pa je kar 98 inovatorjev.

“Veseli nas, da se s svojimi inovacijami vključujejo tudi srednje šole in druge inštitucije, ne le gospodarske družbe,” pravi predsednica območne zbornice GZS Staša Baloh Plahutnik in dodaja, da tudi letos praznujejo ‘okroglo’ obletnico, in sicer letos na razpisu sodeluje že 1000 inovator, “kar je častitljiva številka, ki smo jo dosegli v 21 letih.”

Inovacije prijavilo 10 podjetij in 5 inštitucij iz Zasavja

komisija, Foto: arhiv GZS, OZ Zasavje

Na razpis inovacije Zasavja so se odzvale naslednje družbe: Aereform d.o.o., Trbovlje, Amtec.Pro d.o.o., Trbovlje, ETI d.d. Izlake, ETI Proplast d.o.o. Izlake, Knez David s.p., Trbovlje, Nela RC d.o.o., Podružnica Izlake, RC eNeM d.o.o., Zagorje ob Savi, Podružnica keramični materiali in varovalke, Steklarna Hrastnik d.o.o, Strip’s d.o.o. Vače, Tevel d.o.o., Kisovec in inštitucije Delavski dom Trbovlje, Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje, Srednja šola Zagorje, Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje in Varstveno delovni center Zagorje ob Savi.

Komisija že izbrala, najboljši inovatorji znani na svečani podelitvi

Komisije za inovacije pri OZ Zasavje je že zaključila s svojim delom, rezultati pa bodo znani na svečani podelitvi priznanj inovatorjem Zasavja za leto 2017, ki bo 14. junija v Kulturno rekreacijskem centru Hrastnik. Pred tem, ob 10. uri, pa bo potekala še konferenca na temo krožnega gospodarstva in inovativnosti.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...