19.8 C
Trbovlje
petek, 23. julija 2021
ZON.siAktualnoMedijske toplice: Zdraviliški turizem pod okriljem Valvasorja

Medijske toplice: Zdraviliški turizem pod okriljem Valvasorja

Novi lastnik Medijskih toplic Marjan Krajnc oziroma njegova družba Hoteli in turizem Rogaška d.o.o., ki je za 400.000 evrov na dražbi kupil kompleks nekdanjega ponosa, zadnja leta pa bolj sramote zagorske doline, nam je v telefonskem pogovoru zaupal, da bo rdeča nit prenove vsekakor Valvasorjeva zgodovina, tema pa zdravstvo in zdraviliški turizem. Če bo do prenove seveda prišlo.

Da ne bi šlo vse preveč po maslu, se je že zapletlo. Lokali pod tribunami so namreč v lasti sedmih različnih zasebnikov. Da je 7 različnih lastnikov v Sloveniji poenotiti je skoraj misija nemogoče, je bil ne preveč optimističen Krajnc, ki je dodal, da ga skrbi da je ravno to odgnalo pretekle interesente za lokacijo.

Kot je še povedal za naš portal se Medijskih prav tako spomni še iz dobrih časov, tudi sam jih je namreč večkrat obiskal. Prepričan je, da je potrebno ohraniti zgodovino, ki stoji za to lokacijo, prav tako termalno vodo, ki je dostopna na samem zemljišču.

Preveč podrobnih načrtov izkušeni podjetnik ne želi izdati. Prevelike obljube in plani hitro pripeljejo do razočaranja, je še dodal. Bo pa hotelir, ki ima v lasti hotele v Rogaški Slatini in na Pohorju ter tudi vodo Julijano v četrtek skupaj z zagorskim županom Matjažem Švaganom odgovarjal na vprašanja občanov na spletni platformi Zoom.

Ne boste verjeli! Medijske toplice vendarle prodane!

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...