15.9 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoGradnja po planu, nakupovalni center bi lahko odprli konec aprila

Gradnja po planu, nakupovalni center bi lahko odprli konec aprila

Nakupovalni center Pilon, ki ga gradi podjetje Toming, je vse bližje končnemu izgledu in morebitnemu odprtju. 

Ne glede na epidemiološko situacijo, gre pri gradnji vse po planu, pove Erik Hribernik iz podjetja Toming. Dela v Trbovljah potekajo skoraj nemoteno, večje vprašanje je, ali bo konec aprila, ko bo center pripravljen za odprtje, to glede na vladne odločitve sploh mogoče.

Še vedno velja, da bo v centru 10 trgovin, veterina in tudi gostinski lokal.

V prejšnjem tednu je zaradi velike količine vode in ob gradnji kamnitih zložb potegnil plaz na območju nad nakupovalnim centrom pod industrijsko cesto. A, kot je pojasnil Hribernik, gre za običajen pojav ob gradnji zložb in ni ogrozil nikogar, saj je celotno zemljišče do industrijske ceste v lasti podjetja.

Gradbeniki bodo kmalu pričeli tudi z urejanjem okolice nakupovalnega centra ter dovoza in parkirišča. Stavbo za centrom, ki je niso porušili, bodo obnovili in vzpostavili skladišča. Če bi kdo izkazal interes, morda dodali še kakšno trgovino. Sicer pa s preostankom zemljišča v okolici centra drugih planov nimajo, Hribernik pravi, da bodo le to najverjetneje prodali.

Znano, katere trgovine in kakšen bo trboveljski trgovski center

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...