-- OGLAŠEVANJE --

Zasavske planinske koče pripravljene na otroke

Kar 4 planinske koče v Zasavju so “družinam prijazne”. Naziv jim je podelila Planinska zveza Slovenija.

-- OGLAŠEVANJE --
Planinski dom na Kumu.

Osebje družinam prijaznih planinskih koč se v največji možni meri in nenehno trudi, da bi bivanje na koči bilo prijetno in nepozabno doživetje za najmlajše planince in njihove starše. Do certifikata koča pride tako, da predstavniki zveze ovrednotijo pripravljenost osebja koče, da sprejme družine z najmlajšimi gosti z vso pozornostjo in razumevanjem za njihove specifične potrebe. Koča mora imeti otrokom prilagojeno opremo (otroške stolčke, podstavke, varovala, igrala …) in prilagojene otroške porcije. Pomembno je tudi, da ima koča lahek dostop, da so urejene planinske poti do nje in da ima nekaj parkirišč. Pri odločitvi planinci upoštevajo tudi urejeno okolico koče, ki omogoča nemotene aktivnosti za otroke in družine.

Planinska koča na Kopitniku (865m) je pogosto “obarvana belo”.

Od 42 kar 4 zasavske

Branka Jovičić je srce Planinskega doma Gore.

Družinam prijaznih planinskih koč je v Sloveniji 42, vseh skupaj 179. V Zasavju že štiri, ki so svojo ponudbo prilagodile družinam. Tako boste igrala in ponudbo za otroke našli na Kopitniku, na Kumu, na Kalu in v Gorah. Planinska domova na Kumu in v Gorah s svojima oskrbnikoma Romanom in Branko smo podrobneje že predstavljali na našem portalu. Se spomnite?

SORODNI ČLANKI:

Nimam veliko, vendar imam vse

Ob lepem vremenu se vidi morje!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --