0.5 C
Trbovlje
četrtek, 20. januarja 2022
ZON.siAktualnoNamesto da bi kaj pojedel, je v "fast food-u" pijan razgrajal!

Namesto da bi kaj pojedel, je v “fast food-u” pijan razgrajal!

V minulih dneh so v Trbovljah policisti posredovali ob glasni glasbi, zaznali so nepravilno parkiranje, pa tudi pomagali starejši osebi ob padcu. Hrastniški policisti so obravnavali nedostojno vedenje potnice na avtobusu, nekaj nesreč in robantenje vinjenega obiskovalca v lokalu, litijski pa večinoma prometne nesreče, zasegli so tudi dve vozili. Zagorski možje postave so se ukvarjali s sporom med tremi, ki je prerasel v fizični obračun.

V torek so v Trbovljah zaradi kršitve nočnega miru policisti intervenirali pri občanu, ki je v stanovanju razbijal in razgrajal, zaradi česar so mu izrekli globo. Samo opozorili pa so kršitelja, ki je včeraj v večernem času imel (pre)glasno glasbo v zasebnem stanovanju. V dveh primerih so intervenirali zaradi nepravilnega parkiranja vozil, sta pa policista tekom njunega rednega dela včeraj zaznala padec starejše osebe, ki si je poškodovala roko in jo odpeljala na urgenco.

Hrastnik: neprimerno vedenje potnice do voznika avtobusa, razgrajač v lokalu

V ponedeljek okoli 7. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega vozila, nato pa zvečer še o nedostojnem vedenju potnica na avtobusu do voznika, s čimer si je “prislužila ” globo. V sredo, okoli 13.30 so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se zgodila zaradi nepravilnega premika z vozilom; na vozilih je ob tem nastalo za okoli osem tisoč evrov materialne škode. Istega dne zvečer so bili policisti obveščeni da v prodajalni s hitro prehrano razgraja občan. Ta se je nedostojno vedel kar do vseh po vrsti, ker pa s kršitvijo ni prenehal, so ga pridržali.

Litija v znamenju prometnih nesreč

V ponedeljek okoli 17.30 je voznik osebnega vozila vozil iz smeri Zagorja proti Litiji, ko je pri Spodnjem Logu v nepreglednem ovinku pričel prehitevati tovorno vozilo pred seboj, v trenutku, ko je nasproti pripeljalo drugo tovorno vozilo. Voznik osebnega vozila je s sprednjim delom najprej trčil v nasproti vozeče vozilo, nato pa ga je odbilo še v bok
tovornega vozila, ki ga je prehiteval. V nesreči se je povzročitelj lažje poškodoval.

Istega dne in nato še v torek so obravnavali po dve nesreči s povoženjem živali in ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

V sredo so vozniku, ki ni imel vozniškega dovoljenja zasegli vozilo, obravnavali so tudi kršitev javnega reda kjer o sporu dveh oseb še zbirajo obvestila ter prometno nesrečo v kateri je bil samoudeležen voznik, ki je trčil v prometno signalizacijo. Istega dne zvečer je bil v Litiji najden denar na bankomatu, o lastništvu katerega še zbirajo obvestila.

V četrtek so na cesti v Zgornjem Hotiču obravnavali prometno nesrečo, kjer je prišlo do oplaženja z ogledali med dvema tovornjakoma, eden izmed udeležencev pa je s kraja odpeljal. Nato so okoli 17.30 zaradi neupoštevanja pravil srečanja v križišču obravnavali še prometno nesrečo na Sitarjevški cesti v Litiji.  Isti večer so vozniku kolesa z motorjem zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja moped zasegli.

V Zagorju od spora do lahkih telesnih poškodb

V torek so policisti z območja Policijske postaje Zagorje ob Savi obravnavali prometno nesrečo s povoženjem živali, v sredo pa so intervenirali zaradi spora treh oseb, kjer obravnavajo sum kaznivega dejanja povzročitve lahkih telesnih poškodb.

SORODNI ČLANKI:

Vozila brez vozniške, prometne, pretep v Trbovljah, gorelo v Kotredežu

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Bo 127 Trboveljčanov namesto neprofitne plačevalo tržno najemnino?

Najemniki Spektrovih stanovanj so se znašli v negotovosti: so še naprej upravičeni do subvencije neprofitne najemnine ali jim bo pripadala zgolj subvencija tržne najemnine?...
X