27.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.siAktualnoVozila brez vozniške, prometne, pretep v Trbovljah, gorelo v Kotredežu

Vozila brez vozniške, prometne, pretep v Trbovljah, gorelo v Kotredežu

Ta konec tedna so imeli policisti največ pozivov, povezanih s prometnimi nesrečami. Na območju Zasavja pa so obravnavali še poškodovanje elektro omarice in posredovali pri pretepu na območju trboveljskega policijskega okoliša, v Litiji so začasno odvzeli vozniško dovoljenje vinjenima voznikoma, v Zagorju pa zabeležili poškodovanje tujih stvari in dimniški požar na Kotredežu.

Hrastniški konec tedna je že v petek zvečer zaznamovala prometna nesreča na lokalni cesti med Trbovljami in Hrastnikom. Do nesreče je prišlo okrog pol desete ure zaradi neprilagojene hitrosti voznice z osebnim vozilom. V nesreči je bila voznica lažje telesno poškodovana, na vozilu in drugih objektih pa je nastalo za okoli dva tisoč evrov materialne škode.

Možje postave z območja Litije so poleg njihovih rednih nalog izpostavili, da so imeli v postopku dva voznika, katerima je preizkus alkoholiziranosti v obeh primerih pokazal 0,37 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno jima je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

Vozila brez vozniške in z nepravimi registrskimi tablicami, dva sta vroče krvi obračunavala med seboj

Policisti Policijske postaje Trbovlje so v preteklem koncu tedna zabeležili prometno nesrečo na Rudarski cesti, ki je nastala, ker je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v drug osebni avtomobil in s tem povzročil materialno škodo v višini okrog 500 evrov.

Pri kontroli cestnega prometa pa so ustavili voznico osebnega avtomobila, za katero se je izkazalo, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo, katero je imelo nameščene tudi registrske tablice, ki vozilu ne pripadajo, je bilo zaseženo.

Simbolična fotografija elektro omarice

Trboveljski policisti so bili obveščeni še o kršitvi javnega reda in miru v naselju Trbovlje, kjer sta se pretepala kršitelja. Zaustavila ju ni niti prisotnost policistov, ki so prišli na kaj dogodka. “Oba sta bila pridržana, izdan jima je bil plačilni nalog,” so zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

Obravnavali so tudi kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je neznani storilec poškodoval elektro omarico in povzročil za okoli 100 evrov materialne škode.

Zagorski policisti zabeležili dimniški požar in zadane telesne poškodbe

Na območju Policijske postaje Zagorje ob Savi so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari: V enem primeru pnevmatike na osebnem vozilu v Kisovcu, v drugem pa poškodbo pločevine v Zagorju ob Savi. Med dogodki preteklega konca tedna sta bili še prometni nesreči z materialno škodo in udeležbo divjadi na območju Zagorja ob Savi in na območju Kotredeža ter dimniški požar na območju Kotredeža – gasilci so požar pogasili, materialna škoda ni nastala. Zabeležili so še kaznivi dejanji “lahke telesne poškodbe” na območju Zagorja ob Savi. Oškodovanca sta iskala zdravniško pomoč.

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X