-- OGLAŠEVANJE --

Na velikem nemškem gospodarskem tekmovanju zmagala prav zasavska Steklarna Hrastnik

-- OGLAŠEVANJE --

Med finalisti izbora Nagrade nemškega gospodarstva 2021 je bila poleg še štirih podjetij tudi Steklarna Hrastnik, ki je pometla z vso konkurenco in postala zmagovalka med družbami, katerih ocenjevanje je potekalo v luči trajnostne naravnanosti in družbene odgovornosti.

Izsek iz virtualne razglasitve zmagovalca izbora

V Steklarni Hrastnik so ob tem strnili prve vtise: “Biti prepoznan kot finalist in to v tako eminentni družbi, nam je v izredno čast. Biti prvi v takšni družbi pa je še posebej čudovito priznanje ter prepoznavanje našega skupnega dela.”

Ob hrastniškem podjetju so se v najožji izbor uvrstile še družbe Knauf Insulation, Kronoterm, Lidl Slovenija in LTH Castings.

Slovensko-nemška gospodarska zbornica (AHK Slovenija) je Nagrado nemškega gospodarstva 2021 podelila v sodelovanju z Veleposlaništvom Zvezne Republike Nemčije v Sloveniji, IEDC – Poslovno šolo Bled in z inštitutom WISE za razvoj trajnostnega delovanja in etičnega poslovanja v rastočih gospodarstvih.

V hrastniški Steklarni izrazito zeleno naravnani

Kot so ob prejemu laskave nagrade še zapisali v Steklarni Hrastnik, so počaščeni in ponosni smo, da so letošnji zmagovalci izbora Nagrade nemškega gospodarstva. “Nagrajena je bila trajnostna naravnanost in družbena odgovornost. In izjemno nas veseli, da je v Sloveniji izbor podjetij, ki izpolnjujejo vse kriterije ocenjevanja, vsako leto več.”

Vse aktivnosti Steklarne Hrastnik imajo cilj, da ne glede na izzive ohranimo trajnostni razvoj na vrhu prioritet. V Steklarni Hrastnik bomo opravili svoj del naloge. Za prihodnje generacije. Iskreno upamo, da bo človeštvo kot celota enako uspešno.

 

V podjetju verjamejo, da je priznanje rezultat dela celotne njihove ekipe. “Naša skupna vizija, naše želje, navdih, znanje, inovativnost in izjemna predanost celotne ekipe peljejo podjetje na pot zelene prihodnosti,” še pravijo ob navedbi, da je koncept trajnostnega upravljanja z viri eden temeljnih stebrov strategija poslovanja Steklarne Hrastnik. “Za nas to pomeni varovanje okolja, skrb za zaposlene in lokalno skupnost, v kateri delujemo – vse to ob hkratnem povečanju gospodarske učinkovitosti,” sklenejo.

SORODNI ČLANKI:

V Dubaju na ogled najnaprednejša steklenica, prihaja iz Hrastnika

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --