-- OGLAŠEVANJE --

V najbolj prestižne stekleničke natočili zasavsko dišavo

-- OGLAŠEVANJE --

Steklarna Hrastnik ima svojo dišavo, ta se imenuje ECHO in diši po vrednotah podjetja, ki vodi zaposlene v njem. Vonjavo je posebej za Steklarno Hrastnik ustvarila multimedijska umetnica Eva Petrič, “ki je v izbrani vonj vnesla čistost, strast in srčnost, torej vse tisto, kar odraža Steklarno Hrastnik in njene zaposlene” sporočajo iz podjetje.

Hrastniška steklenica, vonj podjetja in idrijska čipka

Iz svežega začetnega vonja, ki pooseblja čistost, ECHO prehaja v močan in strasten vonj, ki se konča z nežnim mehkim vonjem, ki predstavlja srce. Limited edition vonjava, namenjena odišavljenju prostorov, je zapakirana v stekleničko Andy iz kolekcije High Glass parfumes. V Steklarni Hrastnik jih izdelujejo iz enega najčistejših stekel na svetu. Stekleničko krasi vijuga idrijske čipke Matična celica potenciala, senčne podobe, prav tako delo mednarodno priznane umetnice Eve Petrič, ki se že leta navdušuje nad steklom kot medijem za njene umetniške instalacije.

Direktor SH, Peter Čas

“Zadnja leta me zanima predvsem človeška oblika; sence in emocije, vse tisto, kar je pri človeku nevidno. Senca, ki jo običajno dojemamo kot temno, skrito in dramatično, je zato vodilni motiv mojih del, saj ima senco vsak človek, ne glede na spol ali raso. V svojih delih jo raziskujem in izražam s pomočjo različnih medijev. Steklo zaradi svojih odsevov omogoča vpogled v notranji jaz, videno pa je odvisno od notranjega počutja,” je svojo  umetniško pot in projekt, ki ga je pripravila za Steklarno Hrastnik, predstavila Petričeva.

Na ta način se z vonjem ECHO predstavlja tudi Steklarna Hrastnik. Direktor Peter Čas je prepričan, da so z novim produktom ubrali “inovativen način predstavitve naših izdelkov na trgu, čemur v Steklarni Hrastnik namenjamo vse več pozornosti.”. 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --