17.2 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoŽe sedmič tekla motoristična kri

Že sedmič tekla motoristična kri

Ponovno, letos že sedmo leto zapovrstjo, bo tekla motoristična kri.

Sedem motoklubov v Zasavju bo tudi letos stopilo skupaj. Njihovi člani, vabljeni so seveda tudi ostali motoristi in somišljeniki, bodo v krvodajalski akciji, ki bo potekala v soboto, 27. maja, med 8. in 12. uro, v Delavskem domu Zagorje, darovali kri.

Tisti, ki mu bo prvemu slabo, da za rundo

Bojan Garantini

Pričakujejo okoli 100 motoristov, pravi organizator član moto kluba Klukhena, Bojan Garantini, največ so jih našteli prvo leto akcije. “Sami pogumni motoristi, čeprav se je že tudi zgodilo, da je pri oddaji krvi kakšnemu heroju, običajno največjemu hrustu, postalo tudi malo slabo. Pobirali smo tudi stave in tisti, ki je prvi prebledel ob pogledu na injekcijo, je dal za rundo,” v šali navrže Garantini.

Prav zato, da se to ne bi zgodilo, so poskrbeli tudi za okrepčilo, hladno malico bodo krvodajalci dobili na odvzemu krvi, sledi pa še topla malica v klubu Haus MK Katastrofa, kjer se bodo motoristi podružili po zaključku akcije.

SORODNI ČLANKI:

Motoristi niso le divjaki

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...