-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: Zasavski učenci posneli film kot ga še niste videli!

-- OGLAŠEVANJE --

Učenci in učitelji zagorske šole dr. Slavka Gruma so za tekmovanje Video S-faktor pripravili neobičajen video. Film vsekakor izstopa od ostalih, kar se lahko prepričate sami. Če vam je všeč glasujte zanj TUKAJ (pod številko 7)!

Zoran Kvartič (levo) je film zmontiral, idejo pa je dala učiteljica Kim Mastnak (na sredini).

Z idejo šolske likovnice Kim Mastnak so si vsekakor dali več dela, povedo, je pa končni rezultat vreden, dodajo mentorji v en glas. Glavna tema je voda, so pa v snemanje vključili odpadni, ponovno uporabljen material.

Igra senc je presenetila otroke

Odrekli so se klasiki in si naložili zvrhan kup dela. Otroci so pripravili sceno in rekvizite nato pa odigrali. Štirje so igrali, trije še držali rekvizite. Cel kup otrok pa je pomagalo pri pripravi scene in rekvizitov. Vse je bilo posneto v živo, še zagotovijo.

Ravnateljica Vanja Manfredo.

Ravnateljica Vanja Manfredo odločno poudari: “Za mene so že sedaj zmagovalci.”

Učitelj tehnike Zoran Kvartič je prepričan, da so z igro senc zadeli terno. “Nastalo je nekaj igrivega”. Obenem pa še pove anekdoto, ko je glavni igralec pogledal video in pravi: “To pa nisem jaz.” Ga učitelj vpraša zakaj ne. “Ker ne vstanem tako hitro” izjavi malček, ki je bil kasneje navdušen nad tem, kako se da video prevrteti, medtem ko v realnosti to ni mogoče.

Aleksander Žibret in Radojka Prvulović sta dobro odigrala svoji vlogi.

Povprašamo tudi dva igralca, kako sta doživela snemanje. Oba ste prepričana, da ni bilo težko in so se zabaval. Aleksandra je najbolj navdušilo, ko se je videl v sencah. Za otroke je bilo to res presenečenje in tako Aleksander kot Radojka sta nam zagotovila, da je snemanje videa vsekakor boljše kot nastopati v živo.

In naj vas še enkrat pozovemo, da glasujete za naše ustvarjalne Zasavce. Klik TUKAJ in na številko 7!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --