17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoProdana še zadnja nepremičnina Svee

Prodana še zadnja nepremičnina Svee

V sedmem poskusu je stečajnemu upravitelju Tomažu Kosu uspelo prodati še zadnjo nepremičnino zagorskega podjetja Svea – v stečaju.

Za 1,3 milijona evrov je proizvodni kompleks kupil EVJ Elektroprom

Janez Vidmar, Foto: ETV

Na dražbi je proizvodni kompleks – leva stran za izklicno ceno 1,3 milijona evrov kupilo zagorsko podjetje EVJ Elektroprom. Po besedah lastnika podjetja Janeza Vidmarja so bili na licitaciji uspešni med več ponudniki.

Za nakup dobrih 28.0000 kvadratnih metrov velikega proizvodnega kompleksa so se odločili, ker naj bi v prihodnosti širili svoje storitve. “Dokončnih odločitev, kaj bomo s kompleksom, še nismo sprejeli. Del prostorov na območju Svee pa že zdaj uporabljamo za skladiščenje lesne biomase.”

Ostanejo le še terjatve in naložbe

Za proizvodni kompleks Kos še čaka na kupnino, nato lahko potrdi, da mu je uspelo prodati vse nepremičnine v lasti podjetja Svea – v stečaju, decembra lani so namreč našli kupca tudi za nepremičnino v Ložu. “Ostane samo še nekaj terjatev in naložb podjetja,” je še povedal Kos.

SORODNI ČLANKI:

V sedmem poskusu bodo ceno zniževali

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...