23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoMed vikendom na različnih lokacijah ukradli traktor in kombi

Med vikendom na različnih lokacijah ukradli traktor in kombi

Policisti so na območju Zasavja minuli vikend poleg rednih nalog med vikendom obravnavali še:

PP Hrastnik

PETEK
V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o travniškem požaru na Kovku, kjer je občanka kurila na zasebni površini. Pri požaru so sodelovali gasilci in požar pogasili.

SOBOTA
Ponoči so bili policisti obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja. Policisti so kršitelju na kraju izdali plačilni nalog.

NEDELJA
Ponoči so bili policisti obveščeni o kršenju javnega reda in miru v stanovanju z vpitjem. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog.

Okoli 14. ure so policisti obravnavali prometno nesrečo na Dobovcu. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje, povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola. Na vozilih je nastalo za okoli 1.700 evrov materialne škode.

Zvečer so bili policisti obveščeni o travniškem požaru v Čečah, kjer je občan kuril na zasebni površini. Gasilci so požar pogasili.

PP Litija

PETEK
Okoli 10. ure so policisti na območju Šmartnega pri Litiji obravnavali prometno nesrečo, pri kateri je povzročitelj-voznik, zaradi odvzema prednosti povzročil prometno nesrečo. V nesreči se je udeleženka lahko telesno poškodovala. Materialna škoda na vozilih znaša okoli 10.000 evrov. Zoper povzročitelja bodo policisti ustrezno ukrepali.

Dopoldan so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine traktorja. Policisti še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Nekaj po 17. uri so policisti na cesti od Zg. Loga proti Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil samoudeležen voznik. Pri policijskem postopku mu je alkotest pokazal 0,61 mg/l. Zoper voznika sledi ustrezen ukrep.

SOBOTA
Na policijski postaji se je zglasil občan in prijavil, da je neznano kje izgubil denarnico z gotovino, zdravstveno izkaznico, vozniškim dovoljenjem in bančnima karticama. V primeru najdbe poštenega najditelja policisti naprošajo, da denarnico prinese na najbližjo enoto policije.

Ponoči so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v Litiji. Kršiteljje  v stanovanjskem bloku povzročal hrup. Policisti so po zbranih obvestilih izdali kršitelju plačilni nalog s predpisano globo.

Zgodaj zjutraj so v Litiji obravnavali dogodek na železniški postaji v Litiji, pri katerem je potniški vlak zadel v predel obraza žensko, ki je želela prečkati tirnice – progo izven zaznamovanega prehoda čez železniško progo. Ženska je bila telesno poškodovala ni pa v življenjski nevarnosti. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo in pristojen inšpektorat.

NEDELJA
Policisti so na Bregu pri Litiji obravnavali tatvino prometnega znaka Omejitev hitrosti 30 km/h. Policisti zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policisti so obravnavali tatvino bančne kartice, s katero je do sedaj neznani storilec z bankomatov v Litiji in Ljubljani dvigoval denar ter oškodovancu povzročil za skupno 450 evrov škode. Policisti zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo. Zvečer so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, storilcu pa je
bila izrečena prepoved približevanja. Po zbranih obvestilih bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

PP Zagorje ob Savi

PETEK
Dve prometni nesreči z materialno škodo. V enem primeru so policisti zaradi minimalne škodo ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda. V drugi, ki se je zgodila na parkirišču, pa so povzročitelju zaradi nepravilnega premika izdali plačilni nalog.

Zagorski policisti so prijeli prijavo o tatvini kombija Citroen Jumper. V zadevi policisti še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

SOBOTA
Kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, kjer policisti o dogodku še zbirajo obvestila in bodo izvedli ustrezen ukrep. Dva primera nasilja v družini. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Trbovlje

NEDELJA
Poškodba vozila na parkirnem prostoru, kjer policisti o prometni nesreči še zbirajo obvestila.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč