-- OGLAŠEVANJE --

Bombastična koncerta v zasavskem okolju, kjer organizacija temelji na vključitvi mladih

-- OGLAŠEVANJE --

Jernej in njegova ekipa so svoje znanje, preden so ustanovili Zavod sodobnih znanj Hrastnik, pilili v Študentski organizaciji Hrastnik. Po prenehanju statusa študenta so vse kar so se naučili še nadgradili in se lotili organizacije večjih dogodkov, koncertov, festivalov. Točno to se v kratkem obeta tudi v Hrastniku s koncertom Queen Sensation in dan kasneje s pravim spektaklom elektronske glasbe, kjer bo glavni gost legenda Valentino Kanzyani. 

V Hrastnik želijo pripeljati koncerte, kot jih mala mesta niso vajena. V organizacijo vedno vključujejo mlade prostovoljce, ki na eni strani dobijo povsem nov vpogled v organizacijo velikih dogodkov, so del uigrane ekipe in po drugi strani imajo priložnost, da najbolj popularne glasbene idole spoznajo v zaodrju.

Veliko je dela s koordiniranjem raznih »sodelavcev« od varnostne službe, službe nujne medicinske pomoči, policije, ozvočevalcev, »lučkarjev«, gostincev, postavitvijo ograj do povezovanja prostovoljcev, ki jih določeno področje zanima, nam predstavi ozadje priprave prihajajočih dogodkov Jernej Peklar.

Kot spreten povezovalec vseh dejavnikov in posameznikov ter skupin Peklar nam zaupa še, da ga pri organiziranju dogodkov fascinira to, da združuješ razne niše in lahko tako z združevanjem različnih sektorjev mlade iz lokalnega okolja zelo enostavno vključiš. Mlade povežeš s potencialnimi delodajalci, jih omogočiš pridobitev praktičnih znanj in podobno.  »Malo je programa v Hrastniku, da se mladi malo bolj količinsko zberejo na kup« za kar si v Zavodu sodobnih znanj na različne načine prizadevajo, nam še pove Jernej.

Kot že napovedano, trenutno organizirajo veliki predbožični koncert Queen Sensation, 22. decembra v športni dvorani Hrastnik, ki mu bo v soboto 23. decembra sledil večer elektronske glasbe imenovan HI Frozen Techno.

Ideja za prihodnost – imaš svojo mizo in svoj “zaključek”

V prihodnosti želijo v čim večji meri na decembrske dogodke vključiti podjetja in kolektive, ki bi jim ponudili mizo in bi imeli tam »zaključek«. Vstopnica bi bila tako nekoliko višja, a bi tako z njihovo pomočjo omogočili, da bi organizatorji na primer v Hrastnik pripeljali takšne glasbene skupine, ki jih drugače ne bi mogli. Seveda pa bi goste tako v zameno zakup mize tudi lepo pogostili.

Seveda pa na dogodkih včasih ne gre vse po maslu – oziroma skoraj ni dogodka brez pripetljajev. Tako se Jernej spominja, kako so na primer, morali pred postavitvijo odra še izravnati podlago z betonom ali pa, ko je na dogodku v Hrastniku nekdo splezal na »šoht«. K sreči se je še vedno vse končalo dobro.

Hrastnik bo »pokal po šivih«

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --