-- OGLAŠEVANJE --

Začenja se obnova igrišč

V Zavodu za šport Trbovlje so pridobili nepovratna sredstva za obnovo zunanjih športnih igrišč po Trbovljah. Njihova obnova bo potekala do oktobra.

-- OGLAŠEVANJE --

Po besedah direktorja zavoda Edvarda Bravca je predvidena obnova na naslednjih trboveljskih igriščih: igrišče v Volkovi loki, igrišče v Žabjeku, igrišče pri zelenih blokih, igrišče pri strelcih, zunanje igrišče Partizan, igrišče pri Elektro ter igrišče pod IBT.

Za ureditev športnih igrišč je zavod uspel pridobiti 21.000 evrov nepovratnih sredstev, še enkrat toliko pa je primaknila občina oziroma krajevne skupnosti, ki povečini upravljajo z igrišči.

Do konca obnove igrišča ne bodo v uporabi

Najprej je na vrsti igrišče v Žabjeku, kjer so se dela začela, prihodnji teden so na vrsti gradbena dela na igrišču pri Elektro in pod IBT. “V Žabjeku bomo zamenjali celotno ograjo, postavili lovilne mreže, nove gole in temelje zanje ter začrtali travnato igrišče. Večje investicije bodo na igrišču pri Elektro in pod IBT, kjer bomo zamenjali asfaltno površino in gole. Na igrišču v Volkovi loki bomo postavili nove stebre za odbojko in tenis, namestili bomo nove mreže. Na igrišču pri Rudarju bomo zamenjali gole, na Partizanu bomo na športnem igrišču ob cesti podaljšali in namestili novo mrežo. Mreže bomo menjali tudi pri zelenih blokih in pri strelcih,” je nekatera dela naštel Bravec.

Vse uporabnike športnih igrišč Bravec opozarja, naj upoštevajo omejitve uporabe igrišč in opozorila, da bodo dela lahko hitro in kakovostno končana.

Igrišča nujno potrebna prenove

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --