12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoIgrišča nujno potrebna prenove

Igrišča nujno potrebna prenove

Trije projekti, ki jih je Zavod za šport Trbovlje prijavil na Fundacijo za šport, bodo skupaj v Trbovlje prinesli 26.000 evrov.

Po besedah direktorja Edvarda Bravca so se prijavili na področju interesne športne vzgoje in mladine ter na področju gradnje športnih objektov. Žal neuspešno so prijavili tudi program za osnovne šole.

Športna igrišča potrebna obnove

Po popisu športnih igrišč v Trbovljah, teh je 11, so se odločili, da nekatera nujno potrebujejo prenovo. Kljub temu, da so igrišča v upravljanju krajevnih skupnosti in občine, je trboveljski zavod za šport prijavil obnovo in posodobitev teh in Fundacija za šport je odobrila nepovratna sredstva v višini dobrih 20 tisoč evrov. »Katera bodo obnovljena in v kolikšni meri, pa se bomo dogovorili skupaj s predstavniki občine ter predstavniki krajevnih skupnosti« je poudaril Bravec in dodal, da bo obseg obnove odvisen tudi od zmožnosti finančnega sodelovanja, tako enih kot drugih.

Program za vrtčevske otroke

V sodelovanju z Vrtcem Trbovlje bodo s pridobljenimi 5.300 evri v program »Spoznajmo se s športom« že deveto leto zapored vključili 150 najstarejših vrtčevskih otrok, ki bodo lahko preizkusili različne športne discipline, kot so rokomet, nogomet, atletika, karate ter športno plezanje, seveda prilagojene otrokom.Zaključek iz leta 2015

 

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...