0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.siAktualnoVodstvo stranke Zagorje gre naprej ostaja isto

Vodstvo stranke Zagorje gre naprej ostaja isto

V sredini junija je združenje Zagorje gre naprej izvedlo 3. Redno letno konvencijo članov in članic.

Na letošnji konvenciji so volili vodstvo stranke, saj so od ustanovitve združenja pretekla že štiri leta.  Članice in člani so za predsednika soglasno izvolili Matjaža Švagana, za podpredsednika Rudija Medveda. Generalni sekretar ostaja Mitja Adamlje, člani izvršnega odbora pa bodo poleg že omenjenih še Marija Ribič, Simon Omahne, Aleksander Pergar, Albin Pražnikar, Marjan Kovač, Marjana Mlinarič Pikelj, Gregor Brinjevec ter Luka Tori.

Predsednik in zagorski župan Matjaž Švagan je članom predstavil aktualne projekte v občini Zagorje ob Savi ter smernice za nadaljnje delo.  Vodja svetniške skupine Marija Ribič je opisala aktivnosti ter delovanje svetniške skupine, poudarila pa, da člani ne delujejo le na nivoju občinskega sveta. Njihovo delovanje je širše, saj prihajajo iz različnih področjih občine. Poslovanje stranke in izvedene aktivnosti je v poročilu navedel generalni sekretar Mitja Adamlje.

V združenju so sklenili, da bodo še vnaprej sledili osnovni viziji stranke, so pa poudarili odprtost  za vse predloge, ki bi lahko vodili do izboljšav v Občini Zagorje ob Savi.

Člani so se ob zaključku konvencije seznanili tudi z delovanjem zagorskega podmladka, ki ga vodi Aleksander Pergar ter z delom kluba seniorjev pod vodstvom Albina Pražnikarja.

SORODNI ČLANKI:

Volitve se nezadržno bližajo in pred kratkim smo spraševali o volitvah tudi zasavske župane. Matjaž Švagan je pojasnil, da na državnozborskih kandidiral ne bo, o jesenskih pa se bomo še pogovarjali.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Iz Dola je Miklavž odšel na veličasten sprevod v Zagorje

Miklavž se je najprej ustavil na Dolu pri Hrastniku, kjer so pripravili bazar, nato pa se je v spremljavi orkestra, bruhalcev ognja in množičnih...