-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: Nomagov avtobus zadimil pol Hrastnika

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj se je na spletu znašel posnetek voznika, ki je v Hrastniku vozil za Nomagovim avtobusom. Občan, šokiran zaradi barve in količine dima, ki ga avtobus pušča za sabo, je posnetek objavil na Facebooku. Tudi mi ga objavljamo spodaj, poleg pa seveda Nomagovo pojasnilo. 

Iz Nomaga so sporočili, da namige, ki se so se pojavili poleg posnetka, da se je v vozilu uporabljalo kurilno olje ali katerokoli drugo neprimerno gorivo odločno zanikajo. “Vsa naša vozila namreč uporabljajo izključno gorivo, ki ustreza vsem standardom in ki ga točimo na uradnih bencinskih servisih,” so zapisali v odgovor in dodali, da vsa njihova vozila izpolnjujejo vse predpisane ekološke standarde, že več let pa v njihov vozni park dodajamo le vozila, ki izpolnjujejo najstrožje ekološke standarde EURO6.

Težava v Hrastniku povezana z okvaro

“Ob upoštevanju, da letno prevozimo več deset milijonov kilometrov, se kljub rednim servisom in pregledom, okvare vozil občasno seveda dogajajo. Podobno je bilo tudi v tem primeru, ko je zaradi okvare izmenjevalca nad menjalnikom namreč prišlo do zamašitve izpušnega sistema in cevi za turbinski polnilnik, kar je privedlo do dimljenja vozila. Vozilo na posnetku je bilo nemudoma po nastopu težave ustavljeno in je že v popravilu,” so še zagotovili v največji avtobusni družbi v državi.

Vlak ali avtobus? Bistvene razlike predvsem v času potovanja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --