-- OGLAŠEVANJE --

Sestri, rojeni s posebnim čutom, že 25 let oblačita najlepše Zasavke

-- OGLAŠEVANJE --

Zgodba uspešne butične prodaje modnih oblačil se je začela na tržnicah po Sloveniji. Sestri sta prodajali spodnje perilo. Sta si zelo različni, a sta to obrnili sebi v prid in si delo razdelili glede na želje in sposobnosti. “S sestro Jeleno v dobrem in slabem,” nam zaupa Vlasta Govejšek, ki ima nalogo vodenja trgovine. In marsikatere slabe čase sta prebrodili skupaj. “S trudom in vztrajnostjo gre,” nam zagotovi, “tudi, če začnemo z minusom na računu.” Svojo uspešno zgodbo v Zagorju pišeta že blizu 25 let, idej za izboljšave pa še ni konec. V kratkem se obeta zasavski “shopping queen” dogodek. 

Rojena z ljubeznijo do oblačil

“Že od malega sem bila afna, lepo oblečena,” nam malce v šali pojasni Vlasta. Odraščala je v družini z mamo, ki je štrikala in tetama, ki sta šivali. Tako je imela na voljo dovolj oblačil, katera je nadvse rada preizkušala, jih kombinirala ali pa le gledala lepe stvari in oblačila druge ljudi. “Z ljubeznijo do oblačil sem rojena, za to sem poklicana,” nam potrdi. Že od nekdaj so ji govorili, da ima prave roke za to, le še pravo lokacijo si mora najti. Zdaj, pravi, da je točno tam, kjer mora biti.

Ni samo trgovina – to je dnevna soba, kotiček za sprostitev, prostor za uživanje

Da lahko med nakupovanjem gostje spijejo kavico, se udobno namestijo in uživajo kot družba nakupovalke ali v počitku med preoblačenjem. Vlasta nam hihitaje zaupa, da so v kotičku najraje možje, medtem ko čakajo svoje žene. Dame pa v trgovini vzamejo v roke izkušene prodajalke, ki jim svetujejo pri izbiri pravih oblačil za takšno in drugačno postavo.

V Trgovini Fenomen želijo, da se vsak počuti dobrodošlo in najde nekaj zase. “Mladi in suhi dobijo vse in to povsod,” trdi Vlasta in nadaljuje, “pri nas pa tudi drugačni dobijo prave stvari zase. Želim, da se pri nas počutijo kot doma, le pospravljati jim pa res ni treba. Toplina je največ kar lahko damo. Če pa je prava še energija, se vse da.” Za tiste, ki v trgovini kupijo obleko za poroko ali kakšen drug pomemben dogodek, pa organizirajo še ostale storitve. Tako so imeli v poslovalnici že ekipo stilista, frizerja in kozmetičarko. “Pridejo po obleko in v celoti urejeni odidejo na dogodek, za nič jim ni treba skrbeti,” pravi Vlasta.

“Shopping queen” bo pripeljala v Zasavje

Vlasta in Jelena se navdušujeta nad novostmi, ki jih v modnem svetu spremljata v tujini.  Tako se je porodila ideja za dogodek, ki ga v tujini že dobro poznajo. Pripravila bo “shopping queen” izkušnjo za prave prijateljice. To bo dogodek, na katerem bodo sodelovale štiri prijateljice, ki bodo izbrane iz prijav na FB Trgovina Fenomen Zagorje. V Fenomenu bodo imele dan zase in za nakupovanje. Cel dan bodo lahko preizkušale oblačila in jih kombinirale na vnaprej določeno temo. Za nameček pa bodo zraven srkale šampanjec in jedle sladke jagode. Zmagovalka bo domov odšla z oblačili, ostale pa bodo v trgovini dobile 30% popust.

Pogovor z zagorsko modno poznavalko zaključimo z anekdoto. “Nekoč je nekdo moji prijateljici rekel, da res ne rabi kupovati oblačil po zadnji modi, ker nima postave za to,” začne pripovedovati Vlasta, “pa mu je hitro odvrnila, da saj zato pa gre v Fenomen.” Res je hvaležna za dobre besede rednih kupcev. Na koncu pa še posebej poudari, da brez ekipe, ki jo ima v ozadju, vse to ne bi funkcioniralo. “V ozadju so ljudje, ki sem jim hvaležna, da so ves ta čas z mano,” z nasmeškom zaključi.

Prispevek je oglasno sporočilo.

FOTO: Ko se dan začne z nasmehom. Kako jim uspeva?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --