today-is-a-good-day
6.9 C
Trbovlje
sobota, 2. marca 2024
ZON.si1+1=2FOTO: Ko se dan začne z nasmehom. Kako jim uspeva?

FOTO: Ko se dan začne z nasmehom. Kako jim uspeva?

Pred razigranim občinstvom je VČERAJ nastopil Dejan Vunjak, ki ga je za uporabnike VDC Zasavje ob občinskem prazniku naročila Občina Trbovlje. Tudi direktorica Špela je zapela v duetu z njim. Bilo je obilo nasmejanih obrazov in iskric v očeh, kot smo pri njih že vajeni. Kako jim uspeva?

To je verižna reakcija, ko se dan začne z nasmehom, še posebno, ko začutiš, da imaš takšno plemenito poslanstvo, kot ga imamo mi v VDCju, in to se prenaša na naše uporabnike, starše, Zasavje in še naprej. Spoštujemo eni druge in sprejmemo vsakogar takšnega, kot je,” nam pove Špela Režun, direktorica VDC Zasavje.

Včeraj je na dvorišču VDC Zasavje, enota Zagorje, potekala uvodna prireditev VIP projekta, ki ga je VDC uspešno prijavil na LAS – Širimo VIP (Vključujoče Inovativno Povezano) Zasavje. V operaciji Širimo ViP Zasavje, želijo razširiti in nadgraditi aktivnosti Gradimo VIP Zasavje, kar bo pripomoglo k še večji vključenosti ranljivih skupin v lokalno okolje.

Na prireditvi so v sončnem dopoldnevu nastopili otroci vrtca Zagorje, Oš dr. Slavko Grum in uporabniki VDC kot manekeni, manekenke, ki so predstavili novo kolekcijo butika Fenomen, ki pomaga pri prodaji izdelkov Prešito. Manekenke, ki so že prave profesionalke, so predstavile tudi kolekcijo VDC eko izdelkov Prešito.

 

FOTOGALERIJA:

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...