today-is-a-good-day
7.8 C
Trbovlje
sobota, 2. marca 2024
ZON.siAktualnoSamo za Zasavce! Neverjetna priložnost za redno zaposlitev in uresničitev lastne ideje

Samo za Zasavce! Neverjetna priložnost za redno zaposlitev in uresničitev lastne ideje

Po resnično dolgem premoru tovrstnih projektov, kjer so posameznike iz Zasavja, ki so imeli dobro podjetniško idejo, mentorirali, bodrili, učili – medtem celo zaposlili – in tako rekoč postavili na svoje noge, prihaja izjemna priložnost, ki se zdaj imenuje PONI – Podjetno nad izzive. 

Zakaj ne bi poskusil? Da ti potem ne bo žal …

Ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe – pomembno je, da so osebe doma v Zasavski regiji in, da imajo v žepu res dobro idejo.

Projekt PONI je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih razvijajo in realizirajo svojo podjetniško idejo. “To se doseže skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej,” pojasni Jernej Lipar iz RRA Zasavje in doda: “Posebnost projekta predstavlja zaposlitev udeležencev za čas trajanja programa na RRA Zasavje, kar udeležencem omogoča ne le finančno podporo pri razvoju njihovih poslovnih idej, ampak tudi čas, ki ga lahko udeleženci namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot.

Prijave so odprte do 11. decembra, cilj projekta pa je, da bi čim več udeležencev po končanem usposabljanju ustanovilo lastni poslovni subjekt. Projekt PONI bo s prvo skupino pričel v letu 2024, do leta 2029 naj bi vključili več kot 100 udeležencev.

Podrobnosti projekta najdete TUKAJ!

Zasavska razvojna agencija: S povezovanjem do preboja naše regije

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...