20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoNeznanec vlomil v hišo v Trbovljah

Neznanec vlomil v hišo v Trbovljah

Policisti so na v zadnjih 24 urah na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Litija

Nekaj po 16. uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in mira na vlaku med Ljubljano in Litijo. Policisti kršitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog.

Nekaj po 20. uri so bili policisti obveščeni povoženju divjadi. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za manjše poškodbe na vozilu ter dogodek zaznamovali.

Včeraj so policisti pri trem osebam zasegli manjše količine snovi za katere se sumi, da gre za prepovedane droge. Po opravljenih analizah bo izvedeni ustrezi prekrškovni postopki.

PP Hrastnik

Policisti so bili nekaj po 22. uri obveščeni o prometni nesreči, v kateri je do sedaj neznani voznik trčil v betonski zid, nato pa s kraja peš pobegnil. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

Preko noči je neznani storilec vlomil v hišo na območju Trbovelj, od koder pa po prvih podatkih ni bilo ničesar odtujenega. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti so bili obveščeni o nepravilno parkiranih vozilih na območju Trbovelj, kjer so v treh primerih izdali obvestila o prekršku zaradi nepravilnega parkiranja na pločniku.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...