0.9 C
Trbovlje
nedelja, 3. decembra 2023
ZON.siAktualnoMaščeval se je uradni osebi, zato so ga kazensko ovadili

Maščeval se je uradni osebi, zato so ga kazensko ovadili

Policisti so nam sporočili, da so bili obveščeni o sumu kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi in sicer; 45 letni Trboveljčan je grozil inšpektorju inšpekcijskih služb.  Zoper njega sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Neznani storilec je iz garderobe v izobraževalni ustanovi 18 letnem Hrastničanu odtujil denarnico. Za neznanim storilcem policija še zbira sledi. V Hrastniku so policisti obravnavali tudi  kaznivo dejanje nasilja v družini, katerega je osumljen 48 letni Hrastničan. Policisti so osumljenemu izrekli ukrep prepoved približevanja. Neprimerno pa se je vedla tudi 60 letna Hrastničanka, ki so ji policisti izrekli globo.

Osemnajstletna Trboveljčanka je trčila  v parkirano vozilo 26 letnega sokrajana in policisti so ji izrekli globo.

V Zagorju ob Savi je neznani voznik osebnega vozila prehiteval v trenutku, ko mu je nasproti pripeljal 26 letni voznik motornega kolesa. Motorist je zapeljal iz vozišča, da bi se izognil prometni nesreči in padel ter se pri tem telesno poškodoval. Policisti o okoliščinah prometne nesreče še zbirajo obvestila.

SORODNI ČLANKI:

Policisti kaznujejo tudi lažne prijave in tako so kaznovali Trboveljčana, ki je lažno prijavil kršenje reda in miru in na koncu dobil svojo kazen za laganje.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ANKETA: Se vam obeta božičnica?

Zanima nas, ali bodo letos Zasavci povečali svoj letni dohodek tudi z božičnico?