-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Trbovlje ima novega direktorja – komu bo Šurina predal posle?

-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Trbovlje je vendarle dobila novega direktorja. Začasni direktor Bruno Šurina bo 1. septembra posle predal Igorju Glušiču, ki je mandat dobil za nadaljnja štiri leta. 

Predsednik nadzornega sveta Jože Klanšek

Nadzorni svet javnega podjetja Komunala Trbovlje je Igorja Glušiča soglasno potrdil na včerajšnji 8. redni seji, tako da bo javno podjetje, ki se sooča s težavami v poslovanju zaradi izgube v preteklem letu in prvih mesecih tega leta (več o tem TUKAJ), po dveh razpisih vendarle dobilo novo, stalno vodstvo. Kot je že pred časom povedal predsednik nadzornega sveta Jože Klanšek, so se odločili direktorja izbrati šele, ko bodo ocenili, da se je stanje v Komunali stabiliziralo (več o tem TUKAJ). Temu botrujejo tudi podražitve, ki so jih sprejeli z julijem (več o tem TUKAJ).

Spomnimo, da je prvi razpis za direktorja Komunale propadel, saj nanj ni prispela nobena pravilno vložena prijava, na drugi razpis pa se je nato prijavilo šest kandidatov, ki so vloge oddali pravilno in pravočasno. Po prvem pregledu prijav so opravili razgovore, nato pa v drugi krog povabili še dva kandidata, je v izjavi za javnost pojasnil Klanšek in dodal, da so se za Glušiča odločili na podlagi dosedanjih izkušenj in strokovne podkovanosti. Iz javno dostopnih podatkov je razvidno, da je Glušič v preteklosti vodil javno komunalno podjetje Žalec. 

SORODNI ČLANKI:

Izračun: koliko več boste plačali za ogrevanje v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Svetovno znana imena v Zasavju zaradi slovenskega znanja

Lokalna ponudba za goste iz različnih strani sveta Po slavnostni otvoritvi v Delavskem domu Trbovlje, katere so se udeležili gostje iz 49 držav sveta, je...
-- OGLAŠEVANJE --