-- OGLAŠEVANJE --

Kino pod zvezdami tudi v juliju

-- OGLAŠEVANJE --

Letos znova so v zagorskem mladinskem centru pripravili Kino pod zvezdami. Letos se bodo obiskovalci ob štirih filmih družili na športnem igrišču Proletarec (pred Mladinskim centrom Zagorje).

Prva dva filma sta že za nami, prihodnjega si lahko ogledate v četrtek, 21. julija 2016, ob 21. uri. Trgovinica za samomore, prvi animirani celovečerec priznanega francoskega režiserja Patricea Leconta (Smešno), črno-črna, politično nekorektna in optimizma polna glasbena komedija, posneta po istoimenski knjižni uspešnici Jeana Teuléja.

Zadnji na sporedu v letošnji sezoni Kina pod zvezdami bo film Okus po ljubezni, ki bo na vrsti v četrtek, 4. avgusta 2016, ob 21. uri. Drobna dopisna romanca z ulic večmilijonske metropole nam razkrije, da lahko upanje včasih najdemo tam, kjer ga najmanj pričakujemo. Film je prejemnik nagrade občinstva – Teden kritike, Cannes 2013.

“S seboj lahko prineseš tudi blazino, odejo in kokice, da bo ogled filma še prijetnejši” oravijo organizatorji v McZos, ki bodo v primeru dežja ogled filma prestavili pod streho.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --