-- OGLAŠEVANJE --

Ekonomisti iz cele Slovenije obiskali Trbovlje

Dijaki ekonomije iz vse Slovenije so prejšnji teden obiskali Trbovlje in si napolnili "hunt znaja".

-- OGLAŠEVANJE --

Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje so obiskali dijaki iz 21 ekonomskih šol. Da je dogodek namenjen druženju, zabavi in spoznavanju novosti dijakov, učiteljev in ravnateljev ekonomskih srednjih šol, so nam sporočili iz GESŠ Trbovlje, ki je bila gostiteljica dogodka. Dijaki so bili razdeljeni v mešane skupine in skozi kviz in delo na terenu spoznavali trboveljsko gospodarstvo, zgodovino, kulinariko in tipične zasavske besede. Ravnatelji so si medtem ogledali 4. dritl, učitelji pa so imeli organiziran obisk lokalnih podjetij.

“Dogodek omogoča druženje dijakov ekonomskih programov iz cele Slovenije, ki z udeležbo na ekonomijadi pridobijo na organizacijskih sposobnostih, samozavesti, spoznajo svoje vrstnike iz Slovenije, bogatijo svoj socialni in kulturni kapital,” pravi ravnateljica gostiteljske šole, Jelena Keršnik, ki jo veseli dejstvo, da se v zadnjem času vpis na program ekonomije krepi. “Program je perspektiven, omogoča študij za naprej ali takojšnjo zaposlitev,” je pojasnila. Poleg tega je srečanje še priložnost za podelitev nagrade najboljšemu učnemu podjetju, ki je eden od strokovnih modulov v ekonomski šoli.

FOTOUTRINKI, arhiv GESŠ Trbovlje:

Regijsko srečanje mladih raziskovalcev v Zasavju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --