-- OGLAŠEVANJE --

Regijsko srečanje mladih raziskovalcev v Zasavju

-- OGLAŠEVANJE --

Pod okriljem Gibanje znanost mladini se je v ponedeljek na GESŠ Trbovlje odvijalo 9. regijsko srečanje mladih raziskovalcev Zasavja 2024. Po uvodnem nagovoru so mladi raziskovalci predstavili tri naloge z različnih področij.

Mladi raziskovalci iz STPŠ Trbovlje, Gimnazije Ledina, Osnovne šole Šmartno, GESŠ Trbovlje so govorili o različnih temah: od kemijskih bitij, ustvarjenih z umetno inteligenco, poskusov v naravoslovju s kemijskega področja in osnovnošolsko nalogo na temo delovanja letal. Letošnje srečanje so v sodelovanju izpeljali GESŠ Trbovlje ter Občine Zagorje, Hrastnik in Trbovlje.

“Čestitamo vsem mladim raziskovalcem za prepričljive predstavitve, vsem mentorjem za bodrenje in njihov trud ob nastajanju raziskovalnih nalog ter članom ocenjevalnih komisij za uspešno delo. Želimo si, da bi več šol in mentorjev prepoznalo potencial v mladih ter jih spodbudilo k raziskovalnemu delu. Pokažimo, da slogan, »Na mladih svet stoji«, drži,” so sporočili iz trboveljske srednje šole.

 

Po odličnost ni treba iz Zasavja!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --