9.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. marca 2023
ZON.siAktualnoBožiču gospodarski oskar

Božiču gospodarski oskar

Nagrado za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, prejel tudi generalni direktor Steklarne Hrastnik Andrej Božič.

“V Steklarni Hrastnik smo s spoštovanjem in dobrimi odnosi gradili medsebojno zaupanje in tako ustvarili okolje, ki podpira sodelovanje med zaposlenimi in njihovo inovativno razmišljanje, kar je osnova za trajnostno spremembo,” pravi Božič, ki že sedmo leto uspešno vodi Steklarno Hrastnik.

Pri ocenjevanju upoštevali 61 merljivih kriterijev

Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke so najstarejša in najprestižnejša tovrstna priznanja v Sloveniji, letos so jih podelili že 49-tič. Nagrade so podelili šestim nagrajencem iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti. Pri ocenjevanju dosežkov se upošteva 61 merljivih kriterijev, od splošnih razvojnih rezultatov gospodarske družbe, rezultatov poslovanja ter uveljavljanja na trgu, do hitrega in učinkovitega prilagajanja spremenjenim pogojem poslovanja, jasni viziji in dolgoročni strategiji, vlaganju v lastni razvoj in inovacije ter odgovornosti do družbenega okolja.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POZOR: Zaradi nočnih padavin na celotnem območju vodovoda Trbovlje prekuhavanje vode

Komunala Trbovlje obvešča, da bo zaradi okvare na vodovodu danes, 27. marca 2023, občasno prekinjena dobava pitne vode na območjih Prapreče-del in Potoška vas. Zaradi...
X