16.2 C
Trbovlje
sreda, 4. avgusta 2021
ZON.siAktualnoBo Bravca nadomestila Moljkova?

Bo Bravca nadomestila Moljkova?

Po združitvi Zavoda za šport in Mladinskega centra Trbovlje je začasno vodenje ZMŠT prevzel Edvard Bravec, prej direktor športnega zavoda, ki pa se bo v kratkem upokojil. Še ta mesec bodo potrjevali novo direktorico. 

Na seji občinskega sveta, ki bo 23. septembra, bodo svetniki obravnavali in potrjevali predlog občinske komisije ter sveta zavoda, ki je že sprejel pozitivno mnenje o imenovanju Valentine Moljk na mesto direktorice novega trboveljskega zavoda.

Moljkova je doslej vodila hrastniški KRC, a ji novega mandata niso potrdili, kar je zanetilo tudi ogenj v svetniških vrstah. Člani Liste za našo dolino so županu Hrastnika Marku Funklu in Občini zagrozili in obljubili prijavo na inšpekcijo ter nadaljevanje postopkov pred delovnim in socialnim sodiščem. A kot kaže so bile grožnje le plod nemoči nekoč vladajoče politične strani, saj do danes na občini niso prejeli informacije o inšpekcijskem postopku ali o kakršnikoli tožbi.

Na KRC prihaja nov direktor, grožnje opozicije z inšpekcijo in sodiščem

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Sekretar v Trbovljah: Smo že globoko v 4. valu!

181 novih covid primerov je bilo včeraj v Sloveniji, kar je enkrat več kot teden prej, je sekretar na Ministrstvu za zdravje Franc Vindišar...