8.5 C
Trbovlje
sobota, 24. februarja 2024
ZON.siAktualnoŽe veste za najbolj noro sladko darilo za dan žena?

Že veste za najbolj noro sladko darilo za dan žena?

Prvi dan žena za Jolando, odkar je odprla svojo cvetličarno. “Svojo vlogo jemljem resno in hočem, da gre vsako darilo iz mojega lokala popolno” poudarja dolska cvetličarka.

Metuljčki v trebuhu pomenijo navdušenje, ko lahko obiskovalcem ponudi nekaj novega, nekaj lepega. Najpogostejše darilo je še vedno cvetje – pa naj bo to rezano ali v lončkih.

Darilo za vsako obiskovalko

Vsaka dama, ki bo v četrtek, 8. marca prestopila prag Cvetličarne Joli, bo dobila darilo.

Če je za valentinovo številka ena rdeča vrtnica, je dan žena mnogo bolj pisan, saj povečini izbirajo med znanilci pomladi kot so tulipani, narcise, vijolice, pa tudi gerbere, hijacinte in še kraljica med rožami – orhideja – takšna ali drugačna.

In kaj je letošnji bonbonček?

Neverjetne, čudovite vrtnice prelite s čokolado in sladkim posipom. Obstaja pa nevarnost – da jih boste pojedli, preden jih boste podarili!

Verjeli ali ne, ampak na sliki so prave vrtnice oblite z jagodno čokolado …njammmi

Joli je z izvirnim cvetjem in sladkimi darilci dobro založena, zato vas pričakuje vsak dan med 7.30 – 12.30 in od 13.30 do 18. ure. V četrtek pa bo cvetličarna odprta čisto cel dan, vse do 19. ure!

IDEJE ZA DARILA:

SORODNI ČLANKI:

V zadnjemu hipu rešila že marsikoga

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...