23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoV zadnjemu hipu rešila že marsikoga

V zadnjemu hipu rešila že marsikoga

Hude dileme, ko je treba na rojstni dan ali pa na obisk k prijateljem, na okrogle obletnice … Ko je Jolanda Podmenik odprla svojo cvetličarno na Dolu pri Hrastniku je imela v mislih mnogo več kot samo rože.

Ob cvetju je v lokalu našla prostor tudi za bogat darilni program namenjen vsem priložnostmi. Leta dela z ljudmi so jo naučila tudi, da mora biti izbira pestra, cenovni razpon pa že od nekaj evrov naprej. “Zelo radi imamo personalizirana darila, veliko se odločajo za darila iz naravnih materialov, veliki hit v zadnjem času pa je kolekcija izdelkov Klimt” opisuje Podmenikova, ki v času našega obiska ravno za darilo zavija vazo s Swarovski kristali.

Kot vsaka prava trgovina ima tudi Joli “bonbončke” za ženske. Pa ne govorimo o sladkarijah, ampak o modernih torbicah, ročno izdelanem nakitu, rutkah in dišečih parfumih. Za sladko pa poskrbijo čokoladice Lucifer v ličnih embalažah. In smo hitro v novi dilemi, kjer je izbire skoraj preveč.

Darilna vrečka ali aranžiranje darila?

“Veliko bolj okusno je kosilo servirano na lepem krožniku z lepo narezano zelenjavo in simpatičnim detajlom ob strani. No, tako je tudi z darilom” odgovori dolska cvetličarka, ki je prepričana, da ni vrečke, ki bi nadomestila zavijanje darila, ki je namenjeno posamezniku. Poleg tega, še poudari, je včasih zavijanje cenejše kot vrečka.

Januarja vsaka stranka žreba

Za obiskovalce cvetličarne je Jolanda pripravila zabavna presenečenja v obliki popustov. Vsaka stranka bo pri nakupu izvlekla srečen “makaronček”, v katerem se skrivajo različni popusti. Sliši se zabavno, gremo poizkusit?

FOTOGALERIJA:

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...