-- OGLAŠEVANJE --

Že tretji tekaški dogodek na sončni hrastniški planini

-- OGLAŠEVANJE --

Tokrat že tretjič bo sončna kalska planina gostila gorski tek. Hrastnik Trail, ki je nastal na pobudo lokalnih tekačev je združil pohodnike, ljubitelje narave in rekreativne tekače – na planini visoko nad Hrastnikom.

Na voljo bosta dve trasi, imenovani Turističnih 6 ter Razglednih 12, na katerih je prijavljenih že več kot 120 tekačev. Že iz njunih poimenovanj izhaja, da sta različno dolgi ter zato primerni tako za začetnike, kot za tiste z več tekaškimi izkušnjami.

Časovnica dogodka:

7:30 – 9:00          Registracija tekačev.

9:35 – 9:45          Kratek sestanek za tekače.

9:45 – 9:55          Skupinsko ogrevanje.

10:00                   Štart razglednih 12.

10:30                   Štart turističnih 6.

12:30                   Podelitev nagrad in pokalov.

 

Prijave zbirajo le še dva dni, do vključno srede, dne 19. 4. 2023. Štartnina znaša 25 evrov. Dostop do prijav se nahaja na spletni strani www.hrastnik-trail.si, kot tudi vse ostale informacije v zvezi z letošnjim dogajanjem. Na dan dogodka bodo na samem licu mesta prav tako možne naknadne prijave, štartnina pa bo znašala 40 evrov.

In nenazadnje tako kot pravi tekač in eden od soorganizatorjev Marko Kavzar, ki vsako leto s ponosom in veseljem pomaga pri izpeljavi gorskega teka: » Gremo, gasa, huosta čaka.«

Hrastnik ima čisto svoj gorski tek!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --