13.7 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoZbrali že skoraj 33.000 evrov

Zbrali že skoraj 33.000 evrov

V dobrodelni akciji Manj svečk za manj grobov 2016 do sinoči zbranih že skoraj 33.000 evrov.

Znesek se še povečuje, saj so to večinoma sredstva, ki so jih obiskovalci pokopališč v preteklih dveh dnevih osebno darovali na stojnicah. Na račun Fundacije Svečka pa se še vedno stekajo donacije posameznikov in organizacij, letošnja akcija se bo zaključila prihodnji teden.

Zbirajo za vozilo, posteljico za transport dojenčkov, pripomočke za bolne otroke ….

manj svečk za manj grobov1

Sredstva bodo namenjena pokritju stroškov zdravljenja težkih bolezni, nakupu posteljice za transport dojenčkov, vozila za bolnike z epilepsijo in počivalnikov za upokojence, nevrofizioterapevtskim obravnavam otrok, pripomočkom za senzorično integracijo otrok in defibrilatorjem z opremo.

“Iz srca se zahvaljujemo vsakemu izmed 14 lokalnih koordinatorjev akcije Manj svečk za manj grobov, vsaki izmed 99 organizacij, ki so v akciji sodelovale ali jo podprle, vsakemu od več kot 400 prostovoljcev, brez katerih akcije ne bi mogli v taki meri izpeljati,” pravi vodja akcije Primož Jelševar.

Še vedno lahko prižgete SMS svečko

Hvaležni so vsem, ki so nekaj sredstev namenili v dobrodelne namene, s čimer pomagajo mnogim posameznikom z zdravstvenimi težavami, pomagajo pa tudi širiti zavedanje o skrbi za okolje. S pomočjo vseh teh dobrih in požrtvovalnih ljudi bodo tudi letos lahko pomagali rešiti mnoga življenja ter olajšati marsikatero zdravstveno težavo, saj bodo v ta namen prav vsa zbrana sredstva predana prejemnikom!

Do konca naslednjega tedna je še vedno mogoče prižgati tudi SMS svečko s ključno besedo SVECKA na 1919.

trboveljski prostovoljci
Prostovoljci v Gabrskem

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X