-- OGLAŠEVANJE --

Zaposlitve za mlade brezposelne

-- OGLAŠEVANJE --

5.500 brezposelnih mladih v Sloveniji naj bi dobilo zaposlitev za nedoločen čas. Javno povabilo je odprto do 31. julija 2019 oziroma do obvestila o zaprtju povabila.

5.000 evrov subvencije za delodajalce

Zavod RS za zaposlovanje želi tako doseči, da bodo delodajalci zaposlili brezposelne mlade, zato jim ponujajo 5.000 evrov subvencije za zaposlitev. V subvencionirano zaposlitev pri delodajalcih se lahko vključijo mladi pred dopolnjenim 30. letom starosti, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni v evidenci brezposelnih. Delovno razmerje mora biti sklenjeno za nedoločen čas.

Za subvencionirano zaposlitev mladih brezposelnih je do leta 2021 na voljo 27,7 milijona evrov, ki jih financirata Republika Slovenija (20 %) in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (80 % celotne vrednosti). Dobrih 60 % vseh sredstev je namenjenih za mlade s stalnim prebivališčem v zahodni Sloveniji, skoraj 40 % pa za mlade s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --