-- OGLAŠEVANJE --

Začne se decembra

-- OGLAŠEVANJE --

Decembra naj bi se po zadnjih napovedih občine Zagorje začela semaforizacija zagorske prometne črne točke, križišča pri Sparu.

Med potekom del bo na odseku ceste, ki jo prevozi 7.000 vozil dnevno, veljala delna zapora ceste, podrobnejše informacije o poteku del in zaporah pa bodo znane, ko bo izvajalec opravil uvod v delo. Z javnim naročilom izbrani izvajalec, novomeško podjetje CGP, bo dela v roku treh mesecev opravilo za 410.300 evrov z DDV. Stroške bosta krili Direkcija RS za infrastrukturo in občina Zagorje.

Uredili tudi pomanjkljivo cestno razsvetljavo

Poleg semaforizacije bodo na tem delu regionalne ceste Zagorje – Izlake uredili tudi obstoječo cestno razsvetljavo, ki je glede na dimenzije prometnih površin pomanjkljiva. Dopolnitev razsvetljave je potrebna tudi zaradi dodatne širitve vozišča med križiščem in prehodom za pešce. Tudi prehod za pešce bodo dodatno opremili s svetlobno signalizacijo, in sicer s prometnim znakom z dvojnima oranžnima LED utripalcema in povoznimi LED utripalci v vozišču.

Skica novo urejenega križišča pri zagorskem Sparu.

SORODNI ČLANKI:

Kritična črna točka, kmalu nov rondo

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --