-- OGLAŠEVANJE --

Začeli prva dela celovite rekonstrukcije ceste čez Kisovec

-- OGLAŠEVANJE --

Pripravljalna dela za rekonstrukcijo ceste Kisovec so se že pričela, zapora ceste je predvidena v drugi polovici januarja. Rekonstrukcija bo poleg prenove cestišča zajemala še dva rondoja, pločnike in prehode za pešce, novo prometno signalizacijo in tudi novi avtobusni postajališči.

Občina Zagorje je vztrajala pri obnovi pošteno dotrajane ceste skozi Kisovec, ki jo vsakodnevno prevozi več 1000 vozil, saj je prav cesta čez Kisovec edina pot Zasavcev do štajerske avtoceste. Ureditev regionalne ceste na območju Kisovca, katere investitor je Direkcija za infrastrukturo, obsega ureditev voziščne konstrukcije, enostranskega in obojestranjskega hodnika za pešce vzdolž celotne trase, krožnega krožišča na priključku za OIC Bobovnik, semaforizacije obstoječega prehoda za pešce v centru naselja, krožnega krožišča KR3 na priključku z Rudarsko cesto, več prehodov za pešce na celotni trasi naselja, kolesarsko stezo od priključka na načrtovano linijsko kolesarsko stezo Zagorje-Kisovec-Izlake-Orehovica, preureditev dveh avtobusnih postajališč, ureditev obstoječih cestnih priključkov, izvedbo ukrepov za umirjanje prometa, ureditev cestne razsvetljave, ureditev odvodnjavanja, zaščito in prestavitev vseh komunalnih vodov ter postavitev prometne opreme in signalizacije.

Ceste v Zagorju so te dni pošteno “v delu”

V času obnove ceste skozi center Kisovca je predvidena tudi polovična zapora, ki naj bi bila predvidoma postavljena po 15. januarja 2023.

Dela na kolesarki po planu, januarja se odpre še eno gradbišče čez Kisovec

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --