-- OGLAŠEVANJE --

Za 48 tisočakov naprodaj stanovanje na 51 kvadratih

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Trbovlje preko javnega razpisa za prodajo nepremičnine prodaja stanovanje na naslovu Trg svobode 30, ki je trenutno zasedeno z najemniki. Za nekaj več kot 50 kvadratnih metrov površine želijo prejeti (vsaj) slabih 48 tisočakov, kolikor znaša izklicna cena. Ponudbe zbirajo do 16. maja.

Kot izhaja iz javnega razpisa za prodajo nepremičnine z javnim zbiranjem ponudb, morajo ponudniki najkasneje do ponedeljka, 13. maja 2022 poravnati varščino, ki znaša 10 odstotkov izklicne cene, kar pomeni 4.798,50 evrov. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled stanovanja.

Na razpisu lahko sodelujejo pravne osebe in samostojni podjetniki ter fizične osebe, pod pogojem, da imajo poravnane vse obveznosti do Občine Trbovlje. Upoštevali bodo samo pravilne ponudbe in ponudbene cene, ki bodo enake ali višje od izklicne cene.

Odpiranje ponudb bo 16. maja

Rok za zbiranje ponudb je 16. maj 2022, istega dne ob 13. uri pa bo v sejni sobi Občine Trbovlje potekalo odpiranje le-teh, ki bo javno in v izvedbi posebne komisije. Kot najugodnejši ponudnik bo izbran tisti, ki bo ponudil najvišjo ceno.

Podrobnosti javnega razpisa so na voljo preko te povezave.

SORODNI ČLANKI:

Občina prodaja hišo v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --