14 C
Trbovlje
torek, 30. maja 2023
ZON.siAktualnoZa 48 tisočakov naprodaj stanovanje na 51 kvadratih

Za 48 tisočakov naprodaj stanovanje na 51 kvadratih

Občina Trbovlje preko javnega razpisa za prodajo nepremičnine prodaja stanovanje na naslovu Trg svobode 30, ki je trenutno zasedeno z najemniki. Za nekaj več kot 50 kvadratnih metrov površine želijo prejeti (vsaj) slabih 48 tisočakov, kolikor znaša izklicna cena. Ponudbe zbirajo do 16. maja.

Kot izhaja iz javnega razpisa za prodajo nepremičnine z javnim zbiranjem ponudb, morajo ponudniki najkasneje do ponedeljka, 13. maja 2022 poravnati varščino, ki znaša 10 odstotkov izklicne cene, kar pomeni 4.798,50 evrov. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled stanovanja.

Na razpisu lahko sodelujejo pravne osebe in samostojni podjetniki ter fizične osebe, pod pogojem, da imajo poravnane vse obveznosti do Občine Trbovlje. Upoštevali bodo samo pravilne ponudbe in ponudbene cene, ki bodo enake ali višje od izklicne cene.

Odpiranje ponudb bo 16. maja

Rok za zbiranje ponudb je 16. maj 2022, istega dne ob 13. uri pa bo v sejni sobi Občine Trbovlje potekalo odpiranje le-teh, ki bo javno in v izvedbi posebne komisije. Kot najugodnejši ponudnik bo izbran tisti, ki bo ponudil najvišjo ceno.

Podrobnosti javnega razpisa so na voljo preko te povezave.

SORODNI ČLANKI:

Občina prodaja hišo v Trbovljah

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X