-- OGLAŠEVANJE --

V Kisovcu se obeta nov blok, morda še vrtec

-- OGLAŠEVANJE --

Priložnost za nakup zemljišča od podjetja v stečaju so izkoristili v Zagorju. Stanovanjsko podjetje je lastnik 3000 kvadratnih metrov zazidljivega zemljišča v Kisovcu, primernega za stanovanjsko gradnjo.

Okoli 25, 30 stanovanj in vrtec

Gregor Brinjevec

Lega je sončna, lokacija odlična, pravi Gregor Brinjevec, direktor Stanovanjskega podjetja. Ker gre za zemljišče, kjer je objekt že stal, za gradnjo večjih predpriprav ne bi potrebovali. Trenutna ideja, ki je sicer še zelo v povojih, pojasni Brinjevec, je, da bi zgradili kakšnih 25, 30 stanovanj, morda v objekt umestili tudi vrtec. “V Zagorju nimamo bolj primernega zemljišča za gradnjo, ki bi ga lahko takoj aktivirali” nadaljuje direktor. “Počasi bo treba nadomeščati star fond, zato iščemo nova zemljišča.” Kdo bi bil investitor se še ne ve, niti ali bo šlo za javno zasebno partnerstvo ali zasebno investicijo.

Koliko je za zemljišče podjetje odštelo ostaja skrivnost, je pa že plačano in last Stanovanjskega podjetja Zagorje.

Če bo župan Švagan, v dveh letih …

Matjaž Švagan

Tudi zagorski župan na tej lokaciji vidi odlično priložnost za izgradnjo novega vrtca, saj poplavno območje, kjer stoji vrtec trenutno ni primerno za objekt predšolske vzgoje. Na tem območju bi lahko umestili površine za športno rekreativno dejavnost, meni Matjaž Švagan, kar je edina smiselna umestitev za poplavna območja. “To so ideje, ki ostajajo odprte za naslednji občinski svet in naslednjega župana” še navrže. In, če na čelu občine ostaja Švagan, “potem bi se sigurno do leta 2020 ta zgodba uspešno zaključila”.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --