12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoZa 260.000 evrov naprodaj zbirališče narkomanov

Za 260.000 evrov naprodaj zbirališče narkomanov

Za 260.000 evrov je naprodaj stavba in zemljišče nekdaj uspešnega, zdaj pa že več let žalostno propadajočega trboveljskega IPOZ-a. Lastnik, podjetje Tuš nepremičnine ga neuspešno prodaja več let, pretiranega zanimanja ni, nam je v telefonskem pogovoru povedala Andreja Arh iz podjetja Tuš nepremičnine.

Industrijski objekt je sicer mogoče rekonstruirati za proizvodnjo, skladišče, servisne dejavnosti ali trgovino, namembnost lokacije pa je možno spremeniti tudi v bivalno, saj bi lahko tu gradili stanovanjske ali druge bivalne objekte.

Stavba prepuščena propadanju

1.700 kvadratnih metrov velika stavba in 6.440 kvadratnih metrov veliko zemljišče na Koloniji 1. maja je zanemarjeno in prepuščeno propadanju, v stavbi naj bi se po informacijah okoliških stanovalcev zbirali tudi narkomani.

Zanemarjen in propadajoč objekt nekdaj uspešnega podjetja IPOZ

Neodzivnost lastnika, podjetja Tuš nepremičnine

Pred meseci so zapuščene prostore IPOZ-a želeli najeti Team Beast Bars in jih spremeniti v športni center s poudarkom na sociali. Prostore pa bolj kot ne na lastno pest uporabljajo Punktovci za interaktivno terensko igro Post-apokalypsa, ki pravijo, da se jim lastnik, podjetje Tuš nepremičnine, ne odziva. Na neodzivnost lastnika smo naleteli tudi mi, saj smo na odgovore čakali od konca oktobra.

Trboveljsko podjetje Industrija preventivne osebne zaščite (IPOZ), ki je izdelovalo zaščitna oblačila, je vodila tudi Andrijana Starina Kosem, kmalu po njenem odhodu je šlo podjetje v likvidacijo, davčna inšpekcija pa je pri poslovanju Ipoza odkrila številne nepravilnosti.

Zasavje dobilo še dva prazna prostora

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...