-- OGLAŠEVANJE --

Z zračno puško ustrelil psa, čaka ga kazenska ovadba

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Trbovlje

V nočnem času so obravnavali kršitvi javnega reda in miru, nedostojno vedenje. Zoper oba kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Še eno prijavo kršitve javnega reda in miru so obravnavali v torek. Policisti so na kraju zbrali obvestila in ugotovili, da gre za lažno prijavo prekrška. Zaradi navedenega zoper prijaviteljico vodijo postopek o prekršku.

V postopku so imeli osebi, ki sta posedovali snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga konoplja, ki je bila zasežena in poslana v analizo. Zoper kršitelja pa sledi prekrškovni postopek.

Pri kontroli prometa so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki jima je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,46 mg/l in 0,48 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno jima je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njiju pa vodijo postopek o prekršku.

PP Hrastnik

Policisti so bili obveščeni, da je na Logu v Hrastniku padel motorist. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel ter se lažje poškodoval. Zoper njega sledi ustrezen ukrep.

Ustavili so voznika osebnega avtomobila in pri postopku ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa sledi ustrezen ukrep.

Na območju Zagorja so obravnavali kaznivo poškodovanje tuje stvari. Neznanec je preko noči na parkiranem avtomobilu poškodoval vetrobransko steklo. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

PP Zagorje

Občan je policiste obvestil o kurjenju na Izlakah. O ugotovitvah so s poročilom obvestili pristojni organ MIR Zasavje.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na območju Kisovca. Udeležencem so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V Zagorju so obravnavali ugriz psa. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ukrep po Zakonu o zaščiti živali.

Kaznivo dejanje Mučenje živali so obravnavali na območju Litije, kjer je neznani storilec z zračno puško ustrelil psa v predel noge. Nadaljuje se zbiranje obvestil, po katerem bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Prometna nesreča z udeležbo divjadi se je zgodila na območju Podkuma. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Kršitelja, ki je povzročil prometno nesrečo z materialno škodo na območju Zagorja in nato pobegnil, so izsledili. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Litija

Obravnavali so dogodek, ko je voznik na relaciji Gabrovka – Čatež z vozilom zapeljal na večji kamen na vozišču in pri tem poškodoval osebni avtomobil. Ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Policisti so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda kraja prometne nesreče, v kateri je voznica z vozilom trčila v divjad.

Do prometne nesreče je prišlo v naselju Renke. Udeležena sta bila voznika osebnih vozil. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Prijavljen je bil sum kaznivega dejanja Tatvina, ki je bila storjena v naselju Laze. O tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Prišlo je do kršitve javnega reda in miru v naselju Litija, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Policisti še zbirajo obvestila o sumu kaznivega dejanja Ogrožanje varnosti pri delu. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Obravnavali so prometno nesrečo na relaciji Bogenšperk – Litija, kjer sta se voznik osebnega avtomobil in nasproti vozeč voznik tovornega avtomobila oplazila z vozili. Po zbranih vseh obvestilih boso policisti zoper povzročitelja izvedli ustrezen ukrep.

V postopku je bil vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,70 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Kršitev javnega reda in miru se je zgodila v naselju Mala Kostrevnica. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Ukradel kolesa in jih pustil v odprti garaži

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --