-- OGLAŠEVANJE --

Vlomili v hišo v Trbovljah, škode za nekaj tisoč evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniški policisti so imeli včeraj, ob 15.40 v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil neregistriran osebni avto, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ter pod vplivom alkohola. Policisti so kršitelju vozilo zasegli.

Včeraj okoli 19. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Trbovljah. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci čez dan vlomili skozi kletna vrata in tako prišli v hišo, iz katere so odtujili nakit. Lastnika so oškodovali za nekaj tisoč evrov.

Obležal na klopci v parku

Popoldan so bili zagorski policisti napoteni v Kisovec, kjer naj bi se kadilo iz smetnjaka. Gasilci PGD Loke so na kraju zadevo sanirali, pri tem pa materialna škoda ni nastala.

V večernem času, so bili zagorski policisti s strani zdravstvenih delavcev ZD Zagorje obveščeni, da je v Kisovcu, na klopci obležal neznani moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je občan zaradi močne vinjenosti ležal na klopci v parku, zdravniško pomoč zdravstvenih delavcev pa je odklonil.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --