10.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoVlomili v hišo v Trbovljah, škode za nekaj tisoč evrov

Vlomili v hišo v Trbovljah, škode za nekaj tisoč evrov

Hrastniški policisti so imeli včeraj, ob 15.40 v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil neregistriran osebni avto, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ter pod vplivom alkohola. Policisti so kršitelju vozilo zasegli.

Včeraj okoli 19. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Trbovljah. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci čez dan vlomili skozi kletna vrata in tako prišli v hišo, iz katere so odtujili nakit. Lastnika so oškodovali za nekaj tisoč evrov.

Obležal na klopci v parku

Popoldan so bili zagorski policisti napoteni v Kisovec, kjer naj bi se kadilo iz smetnjaka. Gasilci PGD Loke so na kraju zadevo sanirali, pri tem pa materialna škoda ni nastala.

V večernem času, so bili zagorski policisti s strani zdravstvenih delavcev ZD Zagorje obveščeni, da je v Kisovcu, na klopci obležal neznani moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je občan zaradi močne vinjenosti ležal na klopci v parku, zdravniško pomoč zdravstvenih delavcev pa je odklonil.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...