-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju so odprli svoj turistični center, pričakal vas bo Vlado Poredoš

-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju bodo štirikrat v tednu odprli Turistično informacijski center, kjer bodo podali informacije o najbolj zanimivih točkah v Zagorju, prireditvah in raznih dogodivščinah. V Weinbergejevi hiši bo center imel sedež, turiste pa bo pričakal simpatični Vlado Poredoš, ki ga javnost bolj pozna kot pevca skupine Orlek. 

TIC je v Weinbergerjevi hiši na mestni ploščadi

V novi pisarni sredi mesta bodo obiskovalci zagorske doline našli vse informacije o turističnih destinacijah, dobili namige za izlete, prireditve, ki jih lahko obiščejo in vse ostalo, kar zanima tako obiskovalce občine Zagorje ob Savi kot tudi domačine.

Zdaj je čas, da vzpostavijo turizem

Center je vzpostavljen, pojasnjuje Vlado Poredoš, čigar prva naloga je, da zbere deležnike, ki delujejo v turizmu in sestavi najbolj zanimive programe in ponudbe. “Sedaj imajo ljudje lokacijo in osebo, kjer bodo našli informacije glede tega, kaj bi radi v zagorski dolini videli,” je povedal gostobesedni umetnik, ki se veseli vsakega obiskovalca.

Poleti več otrok, v mrzlih mesecih največkrat pridejo upokojenci

Muzej Loke

Poredoš, ki skrbi tudi za Muzej Loke je poleti sprejel več skupin slovenskih otrok. Iz različnih društev so prihajali, predvsem Društev prijateljev mladine. Zdaj, ko se je pričela šola pa se v Zagorje večkrat pripelje avtobus upokojencev. Tako je bilo prejšnji vikend in prav tako bo tudi ta vikend.

V Zagorju se zavedajo, da turisti pogosto ne prihajajo napovedani, zato bo prvi mož zagorskega TIC-a poskrbel, da bo dosegljiv kadar je le mogoče. “Če se ne oglasim, zagotovo pokličem nazaj,” je zagotovil navdušen nad tem, da bo lahko obiskovalcem povedal in pokazal, kaj vse zagorska dolina ponuja.

Pisarna bo odprta ob torkih in sredah med 16.30 in 17.30 ter ob četrtkih in petkih med 12.30 in 13.30. Informacije o turistični ponudbi v zagorski občini so na voljo tudi na spletni strani: https://www.visitzagorje.si/ in na telefonski številki: 040 588 351.

Prvi prejemnik Ježkove nagrade iz Zasavja – Vlado Poredoš

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Svetovno znana imena v Zasavju zaradi slovenskega znanja

Lokalna ponudba za goste iz različnih strani sveta Po slavnostni otvoritvi v Delavskem domu Trbovlje, katere so se udeležili gostje iz 49 držav sveta, je...
-- OGLAŠEVANJE --